En lille opgave

22. november 2010

Det er ikke så tit det sker, men når det sker, bliver jeg glad. Jeg elsker når jeg kan hjælpe med små grafiske opgaver. I går tikkede en mail ind med en foresprøgelse om julekort. Og kender I det, samtidig med at jeg læser mailen, så kommer idéerne allerede væltende. Nu er jeg så gået i gang med opgaven og ved slutning af ugen levere jeg et prøvetryk og hvis det godkendes, skal det forbi et lille trykkeri, så det bliver rigtigt flot. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

7 kommentarer

 • Reply rejen 22. november 2010 at 20:23

  Det lyder som et spændende projekt, altid dejligt at have noget at lave, især noget man er glad for…godt for dig…knus

  • Reply Catarina 23. november 2010 at 07:18

   @rejen: Det er det og så er det også noget jeg kan li’ 😀

 • Reply Annette's space 23. november 2010 at 10:01

  Spændende og du er sikkert rigtigt skrap til det 🙂

  • Reply Catarina 23. november 2010 at 10:31

   @Annette’s space: Nok ikke skrap, men ok. 🙂

 • Reply Om ikke andet 23. november 2010 at 10:49

  […] lave mine ansøgninger uden at undvære nogle af mine andre ting. Om lidt vil jeg kaste mig over min lille opgave, så jeg kan få den […]

 • Reply Jens 23. november 2010 at 14:57

  Sikken en spændende opgave. Jeg håber det bliver rigtig godt…. 😀

  • Reply Catarina 23. november 2010 at 15:29

   @Jens: Det håber jeg også, men helt ærligt….så tror jeg det. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.