En lille opgave

22. november 2010

Det er ikke så tit det sker, men når det sker, bliver jeg glad. Jeg elsker når jeg kan hjælpe med små grafiske opgaver. I går tikkede en mail ind med en foresprøgelse om julekort. Og kender I det, samtidig med at jeg læser mailen, så kommer idéerne allerede væltende. Nu er jeg så gået i gang med opgaven og ved slutning af ugen levere jeg et prøvetryk og hvis det godkendes, skal det forbi et lille trykkeri, så det bliver rigtigt flot. 🙂




- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

7 kommentar

 • Reply rejen 22. november 2010 at 20:23

  Det lyder som et spændende projekt, altid dejligt at have noget at lave, især noget man er glad for…godt for dig…knus

  • Reply Catarina 23. november 2010 at 07:18

   @rejen: Det er det og så er det også noget jeg kan li’ 😀

 • Reply Annette's space 23. november 2010 at 10:01

  Spændende og du er sikkert rigtigt skrap til det 🙂

  • Reply Catarina 23. november 2010 at 10:31

   @Annette’s space: Nok ikke skrap, men ok. 🙂

 • Reply Om ikke andet 23. november 2010 at 10:49

  […] lave mine ansøgninger uden at undvære nogle af mine andre ting. Om lidt vil jeg kaste mig over min lille opgave, så jeg kan få den […]

 • Reply Jens 23. november 2010 at 14:57

  Sikken en spændende opgave. Jeg håber det bliver rigtig godt…. 😀

  • Reply Catarina 23. november 2010 at 15:29

   @Jens: Det håber jeg også, men helt ærligt….så tror jeg det. 😉

  Skriv en kommentar