Menu
Livet

Lidt til grin

For et stykke tid siden fik sønnike en seddel med hjem fra skole om at det nu var tiden til de første forældre samtaler. Vi kunne så notere på sedlen hvilket tidspunkt der passede os bedst. Jeg skrev at en tid så tidligt som muligt ville være fint, for jeg går jo til dobbeltspin om torsdagen. I sidste uge kon sedlen så retur med det eksakte tidspunkt på. 19:30! Godt så, hvis det er den tidligste tid, så er jeg glad for at jeg ikke fik en sen tid. 😕

Jeg smuttede afsted til en enkelt spinning og efter endt træning hurtigt under bruseren derefter kørte jeg lidt mad indenbords, inden vi satte os i bilen og kørte til Odense. Da vi når skolen, er der heldigvis en pakeringsplads tæt på indgangen, så vi ikke har mere end 300 til indgangsdøren. Vi er der ca. 5 min før tid og stiler målrettet op mod lokalet og når lige at tale om, at vi ikke håber de er alt for forsinkede. Vi når døren og hvad ser vi. På døren hænger en seddel…


~Mobilbillede – Undskyld den dårlige billedkvalitet, jeg rystede vis lidt på hånden.

Vi traskede atter ud til bilen og kørte så hjem igen. Lidt træls at eleverne ikke lige havde fået en sms eller at vi var blevet ringet op. Jeg er lidt glad for at jeg ikke kom helt fra Assens af, for så var jeg blevet en smule muggen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    25. november 2010 at 21:27