Lidt til grin

25. november 2010

For et stykke tid siden fik sønnike en seddel med hjem fra skole om at det nu var tiden til de første forældre samtaler. Vi kunne så notere på sedlen hvilket tidspunkt der passede os bedst. Jeg skrev at en tid så tidligt som muligt ville være fint, for jeg går jo til dobbeltspin om torsdagen. I sidste uge kon sedlen så retur med det eksakte tidspunkt på. 19:30! Godt så, hvis det er den tidligste tid, så er jeg glad for at jeg ikke fik en sen tid. 😕

Jeg smuttede afsted til en enkelt spinning og efter endt træning hurtigt under bruseren derefter kørte jeg lidt mad indenbords, inden vi satte os i bilen og kørte til Odense. Da vi når skolen, er der heldigvis en pakeringsplads tæt på indgangen, så vi ikke har mere end 300 til indgangsdøren. Vi er der ca. 5 min før tid og stiler målrettet op mod lokalet og når lige at tale om, at vi ikke håber de er alt for forsinkede. Vi når døren og hvad ser vi. På døren hænger en seddel…


~Mobilbillede – Undskyld den dårlige billedkvalitet, jeg rystede vis lidt på hånden.

Vi traskede atter ud til bilen og kørte så hjem igen. Lidt træls at eleverne ikke lige havde fået en sms eller at vi var blevet ringet op. Jeg er lidt glad for at jeg ikke kom helt fra Assens af, for så var jeg blevet en smule muggen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Per 25. november 2010 at 21:14

  Det er godt nok en ommer 😉 og så i disse tider med mobil og nettet. Jeg tror, jeg var blevet noget mere muggen 😀

  • Reply Catarina 25. november 2010 at 21:27

   @Per: Ja, der er en ommer. 😛 Jeg var da også lidt sur da jeg gik, men det ændrede jo ikke på situationen. Men de får det at vide næste gang vi skal til noget på skolen. For som du siger i disse mobil og net tider….

 • Reply Jens 27. november 2010 at 17:21

  Lige som Per – det er svært at forstå, at de ikke havde sendt en sms….

  • Reply Catarina 28. november 2010 at 19:54

   @Jens: Ja, det var da det mindste skulle man mene. 😕

  Skriv en kommentar