Menu
Familieliv / Teknologi

Tidligt op og i gang

Det meste af aftenen i går små-sneede det ogsom aftenen skred frem tog vinden også til. Lige inden jeg smuttede til køjs, skulle jeg lige ud og se hvor meget det egentlig føg og det var ikke så lidt.

Så jeg må ærligt indrømme at jeg var lidt spændt på hvordan her ville se ud til her til morgen. Vækkeuret var sat til klokken 5 sharp, for skovles skal der og vi har jo en del trapper der skal klares + et stort stykke vej og 50 meter fortov. Heldigvis havde vinden åbenbart lagt sig, for der var ingen store fyge bunker, så det var lige til at gå til.

Jeg vil tro at vi vel har fået omkring 15 cm og det små-sner stadig. Men det gør ikke noget, for det er nu rigtig hyggeligt at se på og så er det gratis motion, at skovle det væk og hvem vil ikke gerne have gratis motion.

Nu vil jeg nyde en kop rygende var te inden jeg hopper under bruseren og gør mig klar, så jeg kan tage hjemme fra i god tid, for vejen til Middelfart er nok ikke helt ryddet når jeg skal afsted. Dejligt at være oppe i god tid og få kroppen i gang.

God sne morgen. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

  • Catarina
    26. november 2010 at 07:03