Menu
Familieliv / Teknologi

Tidligt op og i gang

Det meste af aftenen i går små-sneede det ogsom aftenen skred frem tog vinden også til. Lige inden jeg smuttede til køjs, skulle jeg lige ud og se hvor meget det egentlig føg og det var ikke så lidt.

Så jeg må ærligt indrømme at jeg var lidt spændt på hvordan her ville se ud til her til morgen. Vækkeuret var sat til klokken 5 sharp, for skovles skal der og vi har jo en del trapper der skal klares + et stort stykke vej og 50 meter fortov. Heldigvis havde vinden åbenbart lagt sig, for der var ingen store fyge bunker, så det var lige til at gå til.

Jeg vil tro at vi vel har fået omkring 15 cm og det små-sner stadig. Men det gør ikke noget, for det er nu rigtig hyggeligt at se på og så er det gratis motion, at skovle det væk og hvem vil ikke gerne have gratis motion.

Nu vil jeg nyde en kop rygende var te inden jeg hopper under bruseren og gør mig klar, så jeg kan tage hjemme fra i god tid, for vejen til Middelfart er nok ikke helt ryddet når jeg skal afsted. Dejligt at være oppe i god tid og få kroppen i gang.

God sne morgen. 🙂

10 kommentar

 • rejen
  26. november 2010 at 06:29

  Det ser flot ud den er da også en pænt lang trappe i har, så du har da lidt at gå i gang med…Håber du ikke skal kæmpe dig igennem for meget sne..En god fredag til dig…

  Reply
  • Catarina
   26. november 2010 at 07:03

   @rejen: Håber også at det kommer til at glide hi hi, smertefrit. 😀

   Reply
 • Rimkogeren
  26. november 2010 at 08:17

  Jeg er ikke misundelig 😉 Her i syd (Lolland) har vi fået lille drys, nærmest som et fedtet drys flormelis på en æbleskive.

  Reply
  • Catarina
   26. november 2010 at 10:32

   @Rimkogeren: Øj, det var ikke ret meget, men dejligt at du er glad for det lille sukkerdrys. 😀

   Reply
 • Annette's space
  26. november 2010 at 11:39

  Jeg er ret vild med sneen men tror, muligvis, jeg ville tænke anderledes hvis jeg skulle ud og skovle sne. Især da med så meget som i skal skovle 😉
  Næ du, man skulle bo ude i midt i skoven og bare sne inde med et godt fyldt viktualierum, masser af brænde og de gode støvler klar til en lang tur ud i den hvide sne 🙂
  Knus fra mig til dig 😀

  Reply
  • Catarina
   26. november 2010 at 13:11

   @Annette’s space: Jaaa, langt uge på landet i en skov – den ar jeg med på. 😀

   Kan du ha’ en dejlig dag.
   Vinter nus til dig.

   Reply
 • Helle K.
  26. november 2010 at 12:18

  Det er flot – jo da 🙂 Lasse nåede ikke at skovle fortovet i morges, så det må vente lidt endnu…
  God fredag 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. november 2010 at 13:12

   @Helle K.: Jeg har lige skovlet de par cm, der kom efter jeg tog afsted i morges. 🙂

   En god fredag til dig også. 😀

   Reply
 • Fru E
  26. november 2010 at 12:47

  Vi blev fanget af sneen i dag. Skulle møde ind med ældstebarnet til operation kl. 8.30 og med besked om gerne at komme 10 min før. Vi kørte kl. 7.20 og det tager normalt 20 minutter derind. Ankom kl. 8.35, så 1 time og 15 min for at køre 20 km. Surt.

  Og så skal jeg skovle sne senere…..eller også bliver det manden min 😉

  Reply
  • Catarina
   26. november 2010 at 13:13

   @Fru E: Ja, det var da lidt træls, men godt I nåede frem og ikke sååå meget for sent. 🙂

   Jeg har lige skovlet igen, for der var kommet et par cm. siden jeg tog afsted i morges og nu sidder jeg her, dejlig frisk og med røde kinder.

   Reply

Skriv en kommentar