Menu
Teknologi

Tidligt fri

Efter en lille halvanden time undervisning, kom vores ene lære og sagde, hvis der sad nogle og var nervøse for at de ikke ville kunne omme hjem pga. fyning, så måtte de gerne tage af sted nu. Der var mange der begyndte at pakke sammen og liste hjemad. Da der var gået små to timer og klokken nærmede sig 11:30, sad vi to tilbage. Vi blev enige om at det vi sad der og lavede, kunne vi lige så godt sidde derhjemme og lave, så vi pakkede også sammen og sagde farvel og tak fo i dag. 🙂

[http://www.youtube.com/watch?v=ahiS5J7tX4k]

Faktisk var det ikke så slemt på vejene på vej hjem. Selvfølgelig var der steder hvor sneen havde føget så meget, at vi kørte i små 10 cm sne, men hvis man kører efter forholdene og ikke kører og bremser hele tiden, så er det ikke slemt. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    29. november 2010 at 14:11