Tidligt fri

29. november 2010

Efter en lille halvanden time undervisning, kom vores ene lære og sagde, hvis der sad nogle og var nervøse for at de ikke ville kunne omme hjem pga. fyning, så måtte de gerne tage af sted nu. Der var mange der begyndte at pakke sammen og liste hjemad. Da der var gået små to timer og klokken nærmede sig 11:30, sad vi to tilbage. Vi blev enige om at det vi sad der og lavede, kunne vi lige så godt sidde derhjemme og lave, så vi pakkede også sammen og sagde farvel og tak fo i dag. 🙂

[http://www.youtube.com/watch?v=ahiS5J7tX4k]

Faktisk var det ikke så slemt på vejene på vej hjem. Selvfølgelig var der steder hvor sneen havde føget så meget, at vi kørte i små 10 cm sne, men hvis man kører efter forholdene og ikke kører og bremser hele tiden, så er det ikke slemt. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Helle K. 29. november 2010 at 14:02

  Var det en gudstjeneste jeg hørte der? altså du hørte i radioen.
  Det var smart, at I også smuttede – ingen grund til at sidde der, når du ligeså godt kunne arbejde derhjemme.

  • Reply Catarina 29. november 2010 at 14:11

   @Helle K.: Ups, troede jeg havde taget lyde fra. Ja, jeg hørte P2 og den startede lige da jeg havde fundet kameraet frem. Får lige slettet lyden. 😉

 • Reply Annette's space 30. november 2010 at 02:30

  Og hvis flere huskede på at det netop drejer sig om at køre efter forholdene ville der være færre ulykker på vejene.
  Det må være så skønt for dine medkursister at du er sådan en god fotograf og sådan tager billeder af dem alle sammen 🙂
  Knus herfra

  • Reply Catarina 30. november 2010 at 06:46

   @Annette’s space: Præcis og der er alt for mange som ikke gør. 😉

   Jeg hygger mig jo også med at tage billederne, så jeg tror det er er det der hedder en ‘win win situation’. 😀

  Skriv en kommentar