Endelig kom de

8. december 2010

.. mine billedrammer som jeg forelskede mig i, i sidste måned. De 5 af dem er kommet op på vægen, og jeg har endnu 4 rammer som jeg lige skal have placeret. Jeg kan lige så godt sige det med det samme. Jeg bare vild med dem! F*** hvor er de altså bare fede. 😀

De er nemme at flytte rundt på, de vejer ikke ret meget, så derfor er det bare sat op med “elefantsnor” også kaldet “lærersnot” i følge Helle K.. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 8. december 2010 at 18:46

  De er bare for fede 🙂

  • Reply Catarina 8. december 2010 at 19:12

   @Helle K.: Præsis. 🙂

 • Reply Annette's space 8. december 2010 at 19:37

  Super seje 😀

  • Reply Catarina 8. december 2010 at 20:41

   @Annette’s space: Nemlig. 🙂

 • Reply rejen 8. december 2010 at 20:19

  Jeg må bestille nogen efter jul…Rigtig fede…;-D

  • Reply Catarina 8. december 2010 at 20:41

   @rejen: Ja, de er jo ret billige. 😀

  Skriv gerne en kommentar