Menu
Hos os

Hereford, Odense

I går kom Søren tidligt hjem til mig og mens han havde et par telefonmøder, gik jeg og nussed rundt. Da det sidste møde var overstået og fyraftnen nærmede sig, besluttede vi at tage tidligere ind til Odense og også spise tidligere. Dels fordi jeg stadig hostede/hoster og fordi vi begge ikke havde fået frokost. Vi valgte at indtage aftensmaden på A Hereford Beefstouw i Odense – der hvor de har byens bedste salatbar. Jeg elsker ellers dere egne øl, men i går valgte jeg at drikke te til maden, da min hals helt ville have noget varmt.

Vi kan godt lide at komme derinde, men der altså lidt med plien iblandt tjenerne. Selvfølgelig skal de tale sammen, men nogle gange skal de lige tænke over hvor højt de taler, og om der indgår bandeord i samtalen, det er ikke alt vi gæster ønsker at høre om. 😉

Maden er altid tip top og da jeg også er til rødt kød er Hereford lige mig. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    10. december 2010 at 16:07