Menu
Hos os

Hereford, Odense

I går kom Søren tidligt hjem til mig og mens han havde et par telefonmøder, gik jeg og nussed rundt. Da det sidste møde var overstået og fyraftnen nærmede sig, besluttede vi at tage tidligere ind til Odense og også spise tidligere. Dels fordi jeg stadig hostede/hoster og fordi vi begge ikke havde fået frokost. Vi valgte at indtage aftensmaden på A Hereford Beefstouw i Odense – der hvor de har byens bedste salatbar. Jeg elsker ellers dere egne øl, men i går valgte jeg at drikke te til maden, da min hals helt ville have noget varmt.

Vi kan godt lide at komme derinde, men der altså lidt med plien iblandt tjenerne. Selvfølgelig skal de tale sammen, men nogle gange skal de lige tænke over hvor højt de taler, og om der indgår bandeord i samtalen, det er ikke alt vi gæster ønsker at høre om. 😉

Maden er altid tip top og da jeg også er til rødt kød er Hereford lige mig. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Donald
  10. december 2010 at 16:05

  Bandeord har jeg heller ikke lyst til at høre for mange af – men på den anden side er det jo sjældent alvorligt ment når man siger … nej nu skal jeg nok lade være med at citere 😉

  SVAR
  • Catarina
   10. december 2010 at 16:07

   @Donald: Det er som regel ikke så slemt ment, men at overhøre private samtaler imellem tjenerne hvor de indgår, det er altså bare ikke super charmerende. 🙂

   SVAR
 • rejen
  10. december 2010 at 16:24

  Catarina: Jeg synes også at når man betaler for maden på en restaurant så skal der ikke indgå private samtaler, hverken med eller uden bandeord..SÅ må tjenerne gå et andet sted hen og snakke sammen så gæsterne ikke overhører det…

  SVAR
  • Catarina
   10. december 2010 at 17:10

   @rejen: JA, du har faktisk fuldstændig ret – det burde slet slet ikke foregå og faktisk så tror jeg, at jeg næste gang vil påtale det. 😀

   SVAR
 • Therese
  10. december 2010 at 21:13

  Mums. Jeg er vild med gode bøffer, så Kjærsten og jeg går også af og til på Hereford. De har også en god salatbar.

  SVAR
  • Catarina
   11. december 2010 at 07:10

   @Therese: En god medium to rare stegt bøf, er altså bare guf. 😀

   SVAR

Skriv en kommentar