Menu
Dagligdagen

Negativitet og rabiate holdninger

Mens jeg lå og hostede lungerne ud i nat, lå jeg og skrev (i tankerne) det ene lange indlæg efter det andet omkring hvorfor jeg indimellem rydder ud i min blogroll og ligeledes hvorfor jeg af og til sletter personer fra min “venneliste” på FB. Jeg gider ikke lange indlæg så her er en lidt kortere version.

Når blogs ryger af min blogroll, er det fordi, de ikke lige siger mig noget eller fordi blogindholdet har taget en drejning som jeg ikke har lyst til at læse om. Nogle gange kommer bloggen dog tilbage igen hvis jeg opdagere at indholder er ændret.

På FB er det dog en anelse anderledes, da dem jeg udelukker, faktisk er personer jeg ikke kender IRL, men kun fra deres blog og da jeg synes, at min FB er mere personlig, så er det altså ikke alle forundt at læse med. Jeg har opdelt alle mine kontakter i forskellige grupper. Nogle er i rigtigt-venner-guppen, andre i rejegruppe (personer jeg mødte da jeg arbejde i udlandet) andre igen er på eks-kollegalisten og så er der selvfølgelig familielisten med vores drenge og sidst men ikke mindst, er der en blogliste, som indeholder personer fra blogs. Nogle bloggere har jeg mødt i IRL og andre ikke.

Hvis jeg ikke længere kan identificere mig med personernes meninger og holdninger, ja, så har jeg (nogle vil kalde mig kynisk og andre negativ ladet ord) altså skibbet “venskabet”, for jeg bestemmer suverænt hvad jeg ønsker, at læse når jeg sider ved PC og jeg ønsker ikke at få en masse “gylle” smidt i hovedet. Vi kan alle have dårlige dage og anderledes meninger og holdninger som jeg bestemt værdsætter, men når der begynder at tegne sig, et for mig, uheldigt mønster, ja så slutter “venskabet” altså og det gør det faktisk også IRL, men der har jeg som regel en eller flere længere samtaler med vedkommende først. Sorry, men mit liv er for kort til negativitet og rabiate holdninger.

Nå, nu er min frokost slut og vores underviser er kommet tilbage, så jeg må vist heller rette min opmærksomhed mod dem. 😀

18 kommentar

  • Catarina
    10. december 2010 at 13:41