ABC scandinavia #H

H står for hjerte og det er det vi altid skal bruge når vi ser på andre, for kun med hjertet ser du rigtigt. Jeg bryder mig ikke om bagtaleri, jeg bryder mig ikke om folk der hænger andre ud. Se med hjertet, men vigtigst af alt, se dig selv med hjertet og se om du så stadig kan li’ dig selv. 🙂

Se flere ABC scandinavia her.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
18 thoughts on “ABC scandinavia #H”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.