Menu
Dagligdagen

Så tog jeg mig lige sammen

..og fik fjernet alt julepynten og afpyntet juletræet. Det er dejligt med jul, men det er også dejligt når den slutter. 🙂 Om lidt vil sønnike og jeg smutte forbi banken med nogle af han julegaver, derefter forbi boghandlere og bytte en bog jeg fik to af og en enkelt tøjbutik, hvor sønnike skal bytte en bluse til en magen til, men i en anden farve. Lidt krudt til nytårsaften må vi også hellere få fundet og sidst men ikke mindst, så smutter vi forbi Fitness World og får arbejdet noget af julesulet af, inden den i aften, for mit vedkommende, står på to timers spinning.

Ha’ en dejlig dag, det ved jeg nemlig min bliver. 🙂

12 kommentar

 • Karin Abildhauge
  27. december 2010 at 09:45

  En dejlig 27. dec. du har taget hul på, og allerede er godt i gang med.
  Jeg beundrer dig for du kan tage med sønnen, for at købe krudt, her mangler jeg et gen (hihi) – Jeg er så forfærdelig bange for krudt Nytårsaften. Dog kan jeg fint stå og beundre fyrværkeriet i Tivoli, eller i andre anledninger, hm….
  Ønsker herfra en dejlig dag.

  Reply
  • Catarina
   27. december 2010 at 15:22

   @Karin Abildhauge: Jeg synes det både er sjovt at kikke på, fotografere og fyre det af og jeg har aldrig været bang for det, men jeg har respekt for det og det har sønnike også og selvom han er teenager, så går han ikke ud den sikkerhedsbriller og det er der faktisk ingen i “klikken” der gør. 😀

   Håber også du har en dejlig dag. 🙂

   Reply
 • Annette's space
  27. december 2010 at 11:23

  Du er effektiv, som sædvanlig 😀
  Her sidder jeg og ser ud på sne der daler tykt og tæt og skal på job om nogle timer….til en formentlig uhyggeligt stille aften …. knus

  Reply
  • Catarina
   27. december 2010 at 15:24

   @Annette’s space: Her er det faktisk ret meget sol og vi nyder dagen og har fået nået alt det vi satte os for. 🙂

   Du må osse ha’ en god dag og en god arbejdslyst. 🙂

   Reply
 • Anne
  27. december 2010 at 16:39

  husk nu..ordet spinning må IKKE bruges…eller hvordan var det nu det var..god motionstimer 😀

  Reply
  • Catarina
   27. december 2010 at 17:01

   @Anne: Tak skal du have. 😛

   Alle må bruge det indtil firmaet der har købt navnet henvender sig direkte til os og siger fy fy, men de skal jo finde os først. 😀

   Reply
 • rejen
  27. december 2010 at 16:47

  hihi jeg har også fjernet mit, lige pludselig får jeg bare nok…så er det bare ned med pynten…Håber I har haft en hyggelig dag med gavebytteri….God aften til dig…

  Reply
  • Catarina
   27. december 2010 at 17:01

   @rejen: Dagen har være super hyggelig og ja, lige pludselig er det bare nok med al den pynt. 😀

   Ha’ en god aften. 🙂

   Reply
 • FruE
  27. december 2010 at 20:44

  Her er julepynten også fjernet og det er dejligt. Juletræ blev det ikke til, så det er nemt.

  Er imponeret over dit motionsengagement – her laves der nul komma nul nul 😉

  Reply
  • Catarina
   27. december 2010 at 21:34

   @FruE: Jeg måtte simpelthen bare igang igen. 4 dage uden at bliver rørt er lige i overkanten. 🙂

   Reply
 • FruE
  28. december 2010 at 00:44

  Hvisker: har kun haft 1 sølle spinningtime i hele december. Ingen løb eller zumba. Skamme mig…

  Reply
  • Catarina
   28. december 2010 at 09:51

   @FruE: Puha, det bliver vist hård at komme i gang igen. 😀

   Reply

Skriv en kommentar