Det bliver en lang aften

4. januar 2011

Efter en nat hvor søvnen ikke rigtig ville indfinde sig og en dag med en del småopgaver som blev sluttet af med en opgang spinning, er jeg faktisk nu ved at være grydeklar. Men jeg vil utrolig gerne se en udsendelse på DR K kl. 23:25 om fotografen John Gollings. Den bliver godt nok gensudsendt et par gange, men på de dage og tidspunkter kan jeg ikke se den, da jeg har andre arrangementer.

Måske jeg skal ligge mig og så stille vækkeuret til klokken 23:25 – det tror jeg faktisk jeg gør, men altså først efter klokken 8. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Rejen 4. januar 2011 at 20:30

  Håber at du får sovet lidt og tak for tippet med udsendelsen det bliver nok på torsdag jeg ser den…Sov godt…;-D

  • Reply Catarina 4. januar 2011 at 20:35

   @Rejen: På torsdag er jeg til spinning sååå – jeg smutter i kanen her om en lille halv time. 🙂

 • Reply Lidt svært 5. januar 2011 at 00:22

  […] havde ret svært ved at åbne øjnene, da mit vækkeur ringede lidt over halv 12 her til aften. Men jeg ville jo se den udsendelse om fotografen John Gollings og jeg må sige, at det var det vær at står op. At se den måde John arbejder på og han tanker […]

 • Skriv gerne en kommentar