Menu
Hverdagen

Det bliver en lang aften

Efter en nat hvor søvnen ikke rigtig ville indfinde sig og en dag med en del småopgaver som blev sluttet af med en opgang spinning, er jeg faktisk nu ved at være grydeklar. Men jeg vil utrolig gerne se en udsendelse på DR K kl. 23:25 om fotografen John Gollings. Den bliver godt nok gensudsendt et par gange, men på de dage og tidspunkter kan jeg ikke se den, da jeg har andre arrangementer.

Måske jeg skal ligge mig og så stille vækkeuret til klokken 23:25 – det tror jeg faktisk jeg gør, men altså først efter klokken 8. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

3 Kommentar

  • Catarina
    4. januar 2011 at 20:35