Menu
Teknologi

Better Keyboard

Er en application som jeg er vildt glad for at bruge på min smartphone. Det ser ikke umiddelbart anderledes ud end de keyboard som telefonen er født med eller andre keyboard for den sags skyld. Men det er anderledes! På det keyboard som følger med telefonen, kan man vælge om man vil have dansk, norsk, svensk eller engelsk ordbog og det er rigtigt fint hvis man kun bruger de sprog. Keyboarde på de forskellige sprog, er fuldstændig ens ingen specielle taster eller noget, forstået på den måde at å og æ finder man på a og ø på o ligsom en almindelig mobiltelefon.

Nu er det så sådan at jeg også skriver tyske mails og sms’er, og selvom jeg er ret god til tysk, er det nu meget rart lige at have stavekontrol på.

Her for noget tid siden faldt jeg over en application som hedder, ja altså Beter Keyboard og den er altså bare for lækker til sådan én som mig. Udover at den har indbygget dansk ordbog har det også:


• Hollansk
• Engelsk
• Engelsk (Internationalt)
• Fransk (Azerty)
• Fransk-Canatisk
• Tysk
• Italiensk
• Spansk
• Russisk
• Svensk
• Norsk
• Norsk (Bokmål)
• Finsk
• Slovensk
• Tjekkisk
• Polsk
• Portugisisk

og det eneste man skal gøre er at aktivere sproget, er at gå ind under indstillinger og vinge det sprog af som man vil have og ordbogen downloades til din telefons. Når de forskellige sprog så er valgt, er det super let at skifte imellem den på selve Keyboardet, for det eneste du skal gøre er at, swipe til højre hen over mellemrums-tasten så skifter sproget til det næste i rækken og dermed ændres det tyske tastatur også til et tysk et af slagsen (læg mærke til at y og z bytter plads).

På billederne her ovenfor, har jeg lavet enter-tasten om til en smiley-tast, da det er yderst sjællent (måske aldrig) at jeg bruger den enter knappen til noget på min telefon.

Nu er det sådan, at jeg bedst kan lide, at skrive danske sms’er på den gode gammeldags måde, altså på et telefontastatur og det er også muligt på Better Keyboard (og selvfølgelig også i de andre sprog). For at skifte fra QWERTY tastaturet til telefontastatur, swiper man bare til venstre hen over mellemrumstasten og vupti, så er det et telefontastatur. Det er det fedeste Keyboard jeg til dato har prøvet på en smartphone. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

20 kommentar

  • Catarina
    26. januar 2011 at 20:32