Menu
Livet

Lige midt i ugen

Onsdag kom sigende og jeg har nydt stilheden her har hersket, indtil bilerne begyndte at rører på sig. Ikke at de larmer vildt meget, men lidt kan man høre dem når de køre op at den lille vej her ved siden af. Inden længe blir’ her dog stille igen, da klokken er nu har passeret 8. Om lidt har jeg, for første gang i 100 år (5 måneder) en aftale med frisøren, ikke at der skal ske så vildt meget, men en små 20 cm skal der af og så overvejer jeg om jeg skal have pandehår, jeg har endnu ikke besluttet mig så..

Sønnike ligger forøvrigt stadig og snuer og det gør han sikkert en times tid endnu, for han har fri fra skole i dag. Alle gymnasielærerne er i dag på noget kursus, så skolen er simpelthen lukke. Det sjove er, at jeg har ikke hørt ham klage over et, ej heller at han i går, havde fri de første to timer, da deres lære var syg og de ingen vikar kunne få. Det er nu heller ikke det de har flest af, altså aflyste timer – jeg tror faktisk kun at han har oplevet det én gang før og da var det også en hel dag og også dengang var det et fælle skursus for lærerne. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

  • Catarina
    2. marts 2011 at 12:16