Menu
Teknologi

ABC scandinavia #S

S står for Sydney Opera House. En helt igennem fantastisk smuk bygning, som jo er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon i 1957 og indviet i 1973. Sydney Opera House ligger på Bennelong Point i havnen i Sydney og er uden sammenligning tror jeg, verdens mest berømte arkitekturværk. Jeg vil meget gerne besøge Sydney og resten af Australien igen.

Klik for stort billede.

Billedet er taget med almindelig filmrulle tilbage i 1992 og jeg forsøgte at panorerede sådan lidt på “gefühl”. Det var først da jeg fik filmrullen fremkaldt, at jeg så at jeg faktisk havde fået et par rigtig gode billeder i kassen som så kunne sættes sammen til ét. De sidder du sammen i mit fotoalbum, dog ikke helt lige, da jeg åbenbart ikke holdt kamerat helt ens da jeg tog de to billeder.

Klik for stort billede.

I dag er noget lettere, at få sådan et par billeder sat sammen. For efter jeg havde scannede de to billeder ind hver for sig, åbnede jeg dem i Photoshop og bad så Photoshop CS5 sætte de to billeder sammen til ét – og på ingen tid, havde programmet gjort det helt automatisk. Fagre nye fremtid.

Se flere ABC scandinavia her.

0

22 kommentar

  • Catarina
    11. marts 2011 at 11:26