Menu
Teknologi

Lidt fraværende

Jeg har ikke være helt stabil det sidste døgns tid, men sådan er det så nogle gange. Jeg har haft en del jeg skulle rende til og i går var der også lige en brunsh aftale. Men nu skulle de fleste ting være på plads og jeg vil nu se på alle de skønne billeder der er der leger med i den lille mankroleg.

Posten har lige ringet på døren, det er ikke så tit det hender, men når han gør, er det som regel fordi der er en pakke der skal afleveres. Og ja, han havde en længe ventet pakke med. Et par fotobøger. Faktisk har den ene været i restordre siden midten af januar, men nu er den endelig kommet på lager. Jeg glæder mig til jeg kan kaste mig over dem. 🙂

6 kommentar

 • Rejen
  22. marts 2011 at 14:21

  Heldige dag med anne leibovitz bog, den må jeg ønske mig til føs’dag engang til september…men så kan du jo fortælle om den er god..;-D..

  Reply
  • Catarina
   22. marts 2011 at 14:30

   @Rejen: Jeg skal nok lige gi et prj. Men det jeg kan se nu er, at den er lidt a.la filmen om hende, men selvom jeg har set den, så glæder jeg mig nu alligevel til at læse bogen. 😀

   Reply
 • Helle K.
  22. marts 2011 at 14:22

  Selvfølgelig skal du have lov til at leve 😉 vi venter bare her så længe…
  Spændende bøger – jeg kender dem ikke, men forsiden ser lovende ud.

  Reply
  • Catarina
   22. marts 2011 at 14:31

   @Helle K.: Hi hi, kan bare ikke så godt lide at jeg ikke har nået at få kommenteret ved jer der er med i legen – men det rådes der bod på nu. 😀

   Jeg har to bøger af forfatteren til den nederste bog og de er bare super gode. 😀

   Reply
 • Claus K
  22. marts 2011 at 21:48

  De er begge gode. Har læst flere af den gode Joe M. Annie L. fortæller nogle rimeligt sindssyge historier i den anden 🙂
  God fornøjelse.

  Reply
  • Catarina
   23. marts 2011 at 06:46

   @Claus K: Tak skal du have 🙂

   Jeg har også to andre af Joe og derfor ville jeg også have den ny har i rækken. 🙂

   Jeg glæder mig til at læse Annie, selvom jeg synes bogen læner sig pænt op af filmen om ende – i hvert fald lige det jeg kan se ved en hurtig “bladren igennem”. 😀

   Reply

Skriv en kommentar