Menu
Hverdagen

Onsdagsudsigten

Onsdagen bød på skøn morgensang fra morgenstunden af og det er slet ikke så ringe endda. Ud af fjerne silken jeg sprang og underbruseren. Sønnike er blevet endt afsted med et ønske om en dejlig dag, det sammen er manden og nu sidder jeg og nyder stilheden og en varm kop te.

Dagen byder for forskellige gøremål og igen er der en del “renden” til og fra. Jeg er sikker på, at alt kommer til at gå op, og at dagen bliver en af de gode – foråret er i hvert fald godt på vej og temperaturene ligger allerede oppe på dejlige 3,1°.

0

4 kommentar

 • Helle K.
  23. marts 2011 at 07:44

  Morgenen virker rigtig forårsagtig, og det har jeg også tænkt mig at nyde.
  God dag til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. marts 2011 at 08:01

   @Helle K.: Ja, jeg tror det virker mere forårsagtigt fordi der faktisk ingen vind af betydning. 😀

   Reply
 • Rejen
  23. marts 2011 at 08:48

  Det er en dejlig dag, lige nu skinner solen her i København og rart at temperaturen er på vej opad…Hav en fornøjelig dag..;-D

  Reply
 • Per
  23. marts 2011 at 08:51

  3,1 grad = dejlig ?! Der må være noget, jeg er gået glip af 😉

  Reply

Skriv en kommentar