Onsdagsudsigten

23. marts 2011

Onsdagen bød på skøn morgensang fra morgenstunden af og det er slet ikke så ringe endda. Ud af fjerne silken jeg sprang og underbruseren. Sønnike er blevet endt afsted med et ønske om en dejlig dag, det sammen er manden og nu sidder jeg og nyder stilheden og en varm kop te.

Dagen byder for forskellige gøremål og igen er der en del “renden” til og fra. Jeg er sikker på, at alt kommer til at gå op, og at dagen bliver en af de gode – foråret er i hvert fald godt på vej og temperaturene ligger allerede oppe på dejlige 3,1°.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 23. marts 2011 at 07:44

  Morgenen virker rigtig forårsagtig, og det har jeg også tænkt mig at nyde.
  God dag til dig 🙂

  • Reply Catarina 23. marts 2011 at 08:01

   @Helle K.: Ja, jeg tror det virker mere forårsagtigt fordi der faktisk ingen vind af betydning. 😀

 • Reply Rejen 23. marts 2011 at 08:48

  Det er en dejlig dag, lige nu skinner solen her i København og rart at temperaturen er på vej opad…Hav en fornøjelig dag..;-D

 • Reply Per 23. marts 2011 at 08:51

  3,1 grad = dejlig ?! Der må være noget, jeg er gået glip af 😉

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.