Menu
Kogebogen / Sødt, surt & salt

Koldskål, også kaldet ymerkoldskål

Her den anden dage, nævnte jeg ymerkoldskål i et indlæg og kom så ved samme lejlighed til at tænke på, at min opskrift på netop ymerkoldskål slet ikke ligger her på bloggen. Det vil jeg nu råde bod på og samtidig så er desserten til i aften også lavet. 🙂

Ingredienser:
• 1 l Ymer
• 1 l Kærnemælk
• 2 spsk. sukker
• Kornene fra en hel vaniljestang

Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienserne sammen i en skål og rør det hele godt igennem med et piskeris. Serveres med cornflakes elle hvis den skal bruges som dessert, med kammerjunker.

NB. Hvis du ingen vaniljestang har, kan du erstatte sukkeret og vaniljen med følgende:
• 1 spsk. sukker og 1 spsk. vaniljesukker


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

10 Kommentar

  • yt
    24. april 2011 at 14:20

    Mange tak ,)

    Hvordan går det med svimmelhedden ?

    Yt.

    SVAR
    • Catarina
      24. april 2011 at 14:27

      @yt: Velbekomme. 🙂 Det går den rigtige vej og hvis alt går som hidtil, så er jeg svimmelheden kvit om et par dage – allerede nu kan lag bevæge mig mere frit men skal dog holde pauser indimellem. 🙂
      Klem

      SVAR
  • Therese
    24. april 2011 at 16:40

    Lækkert, jeg elsker koldskål! Din variant vil jeg lave den kommende uge, måske med lidt revet citronskal i 🙂

    SVAR
    • Catarina
      24. april 2011 at 17:04

      @Therese: Her ryger der også ofte citron, appelsin eller friske jordbær i – enkelte gange en klat vanilje is. 🙂

      SVAR
  • Rejen
    24. april 2011 at 19:17

    Uhm jeg skynder mig at gemme dit indlæg med opskriften..Jeg elsker koldskål..;-D og tak..

    SVAR
    • Catarina
      25. april 2011 at 08:52

      @Rejen: Samme her og når den så er uden æg, det er nemlig ikke altid jeg husker at få købt pasteuriseret æg, så er den lige til at gå til. 🙂

      SVAR
  • Helle K.
    25. april 2011 at 09:25

    Uhm siger jeg bare 🙂

    SVAR
    • Catarina
      25. april 2011 at 09:34

      @Helle K.: 🙂 nemlig.

      SVAR
  • Helle K.
    25. april 2011 at 09:25

    PS: Jeg bruger altid alm. æg til min koldskål

    SVAR
    • Catarina
      25. april 2011 at 09:34

      @Helle K.: Jeg har fundet ud af at det slet ikke er nødvendigt med æg – synes den er mere frisk ude. 😀

      SVAR

Skriv en kommentar