Menu
Kogebogen / Sødt, surt & salt

Koldskål, også kaldet ymerkoldskål

Her den anden dage, nævnte jeg ymerkoldskål i et indlæg og kom så ved samme lejlighed til at tænke på, at min opskrift på netop ymerkoldskål slet ikke ligger her på bloggen. Det vil jeg nu råde bod på og samtidig så er desserten til i aften også lavet. 🙂

Ingredienser:
• 1 l Ymer
• 1 l Kærnemælk
• 2 spsk. sukker
• Kornene fra en hel vaniljestang

Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienserne sammen i en skål og rør det hele godt igennem med et piskeris. Serveres med cornflakes elle hvis den skal bruges som dessert, med kammerjunker.

NB. Hvis du ingen vaniljestang har, kan du erstatte sukkeret og vaniljen med følgende:
• 1 spsk. sukker og 1 spsk. vaniljesukker

10 kommentar

  • Catarina
    24. april 2011 at 14:27