Lidt shopperi

30. april 2011

Da vi i Svenborg, gik vi jo også op og ned af alle de hyggelige gaver og stræder og lige pludselig var der et tørklæde, blandt mange, som fangede mit øje. Og da der i dag blæste en frisk vind, og jeg ikke havde noget tørklæde til halsen, var undskyldningen for at købe det.

Ja ja jeg ved godt jeg har mange tørklæder, men altså det her kunne jeg altså bare ikke stå for og lige der på gågaden, der manglede jeg altså. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Bente 30. april 2011 at 23:08

  He he … ja, det er da pokkers, som vi altid kan finde de allerbedste undskyldninger for at investere i nyt tilbehør m.m. Det må være et særligt kvindeligt gen :D.
  Fortsat god weekend!

  • Reply Catarina 1. maj 2011 at 08:10

   @Bente: Det er helt sikkert et kvindegen, for ingen af de 4 hankønsvæsener herhjemme ar det på samme måde. 😉

   God søndag til dig og familien.

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.