Menu
Teknologi

Makrosjov 12 – mit bidrag

Ugens makrosjov, har denne gang temaet DRØMME-AGTIGT og det første jeg tænkte da jeg så det – fedt jeg har en masse idér, men da jeg så liget tænkte mine idéer igennem, ja så var der skisme ikke meget makro over dem og jeg måtte have de små grå i brug. Dette lidt udfordrende tema, er bestemt at sidste uges vinder som jo var Per. Efter at have været en tur i arkivet, så endte jeg faktisk med hele tre emner som kunne kommer makro og samtidig også har noget drømmeagtigt over sig. Jeg har valgt nedenstående som mit bidrag til legen. 🙂

Du kan se flere makrobilleder her, hvor du også selv kan deltage i legen, og fra på tirsdag kl. 10:00, stemme om ugens makrobillede. Husk alle er velkommen til at stemme. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

15 Kommentar

  • Catarina
    1. maj 2011 at 17:47