Mandag

2. maj 2011

Mandagen er kommet med galoperende skridt og det er med at holde fast, for det blæser lystigt derude og cyklen bliver i dag skiftet ud med bilden. Jeg hader blæsevejr og specielt hvis jeg skal cykle, faktisk er blæsten også en hadefjende når jeg løber. 😕

Forude venter en travl men fed dag, jeg glæder mig til de opgaver som ligger på bordet og venter, der er nemlig udfordringer i det og det er noget jeg kan li’. Ønsker alle en dejlig mandag og nyd den nu, for den er ikke slutter før end om ca. 17 timer. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 2. maj 2011 at 09:57

  God fornøjelse 🙂
  Vi har fået en gevaldig haglbyge – lige før jeg stod op og det har regnet on and off hele formiddagen – føj 🙂

  • Reply Catarina 2. maj 2011 at 12:18

   @Helle K.: Hold da helt op, her har solen skinnet hele dagen omend det har blæst en halv pelikan, men ingen regn. 🙂

 • Reply FruE 2. maj 2011 at 16:39

  Hellere lidt regn end blæst når jeg løber. Hvor er det fedt, at du er så.glad for jobbet. Skøn mandag til dig også.

  • Reply Catarina 2. maj 2011 at 17:55

   @FruE: Ja, det er skønt. God mandag til dig og dine. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.