Mandag

2. maj 2011

Mandagen er kommet med galoperende skridt og det er med at holde fast, for det blæser lystigt derude og cyklen bliver i dag skiftet ud med bilden. Jeg hader blæsevejr og specielt hvis jeg skal cykle, faktisk er blæsten også en hadefjende når jeg løber. 😕

Forude venter en travl men fed dag, jeg glæder mig til de opgaver som ligger på bordet og venter, der er nemlig udfordringer i det og det er noget jeg kan li’. Ønsker alle en dejlig mandag og nyd den nu, for den er ikke slutter før end om ca. 17 timer. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Helle K. 2. maj 2011 at 09:57

  God fornøjelse 🙂
  Vi har fået en gevaldig haglbyge – lige før jeg stod op og det har regnet on and off hele formiddagen – føj 🙂

  • Reply Catarina 2. maj 2011 at 12:18

   @Helle K.: Hold da helt op, her har solen skinnet hele dagen omend det har blæst en halv pelikan, men ingen regn. 🙂

 • Reply FruE 2. maj 2011 at 16:39

  Hellere lidt regn end blæst når jeg løber. Hvor er det fedt, at du er så.glad for jobbet. Skøn mandag til dig også.

  • Reply Catarina 2. maj 2011 at 17:55

   @FruE: Ja, det er skønt. God mandag til dig og dine. 🙂

  Skriv en kommentar