Menu
Strøtanker...

Mandag

Mandagen er kommet med galoperende skridt og det er med at holde fast, for det blæser lystigt derude og cyklen bliver i dag skiftet ud med bilden. Jeg hader blæsevejr og specielt hvis jeg skal cykle, faktisk er blæsten også en hadefjende når jeg løber. 😕

Forude venter en travl men fed dag, jeg glæder mig til de opgaver som ligger på bordet og venter, der er nemlig udfordringer i det og det er noget jeg kan li’. Ønsker alle en dejlig mandag og nyd den nu, for den er ikke slutter før end om ca. 17 timer. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

4 Kommentar

 • Helle K.
  2. maj 2011 at 09:57

  God fornøjelse 🙂
  Vi har fået en gevaldig haglbyge – lige før jeg stod op og det har regnet on and off hele formiddagen – føj 🙂

  SVAR
  • Catarina
   2. maj 2011 at 12:18

   @Helle K.: Hold da helt op, her har solen skinnet hele dagen omend det har blæst en halv pelikan, men ingen regn. 🙂

   SVAR
 • FruE
  2. maj 2011 at 16:39

  Hellere lidt regn end blæst når jeg løber. Hvor er det fedt, at du er så.glad for jobbet. Skøn mandag til dig også.

  SVAR
  • Catarina
   2. maj 2011 at 17:55

   @FruE: Ja, det er skønt. God mandag til dig og dine. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar