Menu
Dagligdagen

Mandag

Mandagen er kommet med galoperende skridt og det er med at holde fast, for det blæser lystigt derude og cyklen bliver i dag skiftet ud med bilden. Jeg hader blæsevejr og specielt hvis jeg skal cykle, faktisk er blæsten også en hadefjende når jeg løber. 😕

Forude venter en travl men fed dag, jeg glæder mig til de opgaver som ligger på bordet og venter, der er nemlig udfordringer i det og det er noget jeg kan li’. Ønsker alle en dejlig mandag og nyd den nu, for den er ikke slutter før end om ca. 17 timer. 🙂

0

4 kommentar

 • Helle K.
  2. maj 2011 at 09:57

  God fornøjelse 🙂
  Vi har fået en gevaldig haglbyge – lige før jeg stod op og det har regnet on and off hele formiddagen – føj 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. maj 2011 at 12:18

   @Helle K.: Hold da helt op, her har solen skinnet hele dagen omend det har blæst en halv pelikan, men ingen regn. 🙂

   Reply
 • FruE
  2. maj 2011 at 16:39

  Hellere lidt regn end blæst når jeg løber. Hvor er det fedt, at du er så.glad for jobbet. Skøn mandag til dig også.

  Reply
  • Catarina
   2. maj 2011 at 17:55

   @FruE: Ja, det er skønt. God mandag til dig og dine. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar