Mandag

2. maj 2011

Mandagen er kommet med galoperende skridt og det er med at holde fast, for det blæser lystigt derude og cyklen bliver i dag skiftet ud med bilden. Jeg hader blæsevejr og specielt hvis jeg skal cykle, faktisk er blæsten også en hadefjende når jeg løber. 😕

Forude venter en travl men fed dag, jeg glæder mig til de opgaver som ligger på bordet og venter, der er nemlig udfordringer i det og det er noget jeg kan li’. Ønsker alle en dejlig mandag og nyd den nu, for den er ikke slutter før end om ca. 17 timer. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Helle K. 2. maj 2011 at 09:57

  God fornøjelse 🙂
  Vi har fået en gevaldig haglbyge – lige før jeg stod op og det har regnet on and off hele formiddagen – føj 🙂

  • Reply Catarina 2. maj 2011 at 12:18

   @Helle K.: Hold da helt op, her har solen skinnet hele dagen omend det har blæst en halv pelikan, men ingen regn. 🙂

 • Reply FruE 2. maj 2011 at 16:39

  Hellere lidt regn end blæst når jeg løber. Hvor er det fedt, at du er så.glad for jobbet. Skøn mandag til dig også.

  • Reply Catarina 2. maj 2011 at 17:55

   @FruE: Ja, det er skønt. God mandag til dig og dine. 🙂

  Skriv en kommentar