IE9

6. maj 2011

Søreme så – nu har IE9 også runde hjørner på mine indlæg – det er da fantastisk at alle browsere nu viser de koder rigtigt. Altså jeg uploader jo et firkantet billede og det vises med runde hjørner. På den måde slipper jeg for at køre billede igennem nogen former for Photoshop eller noget. Dejligt! 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

7 kommentarer

 • Reply Helle K. 6. maj 2011 at 18:21

  Fantastisk flot header – den blå farve er rigtig klar og kølig på den fede måde 🙂

  • Reply Catarina 6. maj 2011 at 18:47

   @Helle K.: Tak skal du have – ja himlen den aften var skum. 🙂

   Jeg tog faktisk billedet sidste år, men synes godt jeg kunne genbruge.

 • Reply Helle K. 6. maj 2011 at 18:22

  PS: Jeg er lidt i tvivl om, om du har brugt den før – eller den bare ligner…

  • Reply Catarina 6. maj 2011 at 18:47

   @Helle K.: Det er genbrug. 😉

 • Reply Helle K. 6. maj 2011 at 19:02

  Så er jeg da ikke helt senil 😉 men flot det er det 🙂

  • Reply Catarina 6. maj 2011 at 19:47

   @Helle K.: Nope, du havde bare en nyere udgave end jeg. 😀

 • Reply Blog css nørderi – Catarina 28. september 2014 at 20:56

  […] Så lige at det var i maj 2011 jeg satte ovenstående kode ind i mit stylesheet først gang – så det er så lige lidt mere […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.