Menu
På tur

Gammel elevdag på efterskolen

.. altså sønnikes.

Sønnikes “roomie” hentede vi på banegården i Odense og derefter satte vi kursen mod Nordborg. Vi nåede lige akkurat den lille færge mellem Ballebro og Hatteshøj, så vi slap for turen neden om Sønderborg. Det er nu også sådan en hyggelig lille tur, hvor vi lige fik strukket benene på dækket. Der var faktisk ikke ret mange biler med færgen, men det gav så mere plads til lige at komme ud.

Turen med færgen tager kun små 15 minutter og derefter er der kun sen 10 minutters pengen inden vi landede i Nordborg foran de smukke slot. Jeg satte drengene af og fortsatte op i byen, eller by og by, så meget er der nu heller ikke, men en hyggelig lille gåtur igennem Nordborg.

Efter min lille tur satte jeg mig på en bænk ved søen og snakkede ligt med et par ænder, mens jeg nød det fine vejr. Det blæste en del, så efter andesnakken, begav jeg mig op på slottet og fandt en lun krog hvor der var læ. Hele arrangementer for de gamle elever sluttede igen klokken 17 og vi begav os atter nordpå. Denne gang passede tiden dog ikke med en færge, så vi måtte en tur ned forbi Sønderborg, men pyt med det. Dejlig tur i skønt vejr. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

  • Catarina
    8. maj 2011 at 10:48