Gammel elevdag på efterskolen

7. maj 2011

.. altså sønnikes.

Sønnikes “roomie” hentede vi på banegården i Odense og derefter satte vi kursen mod Nordborg. Vi nåede lige akkurat den lille færge mellem Ballebro og Hatteshøj, så vi slap for turen neden om Sønderborg. Det er nu også sådan en hyggelig lille tur, hvor vi lige fik strukket benene på dækket. Der var faktisk ikke ret mange biler med færgen, men det gav så mere plads til lige at komme ud.

Turen med færgen tager kun små 15 minutter og derefter er der kun sen 10 minutters pengen inden vi landede i Nordborg foran de smukke slot. Jeg satte drengene af og fortsatte op i byen, eller by og by, så meget er der nu heller ikke, men en hyggelig lille gåtur igennem Nordborg.

Efter min lille tur satte jeg mig på en bænk ved søen og snakkede ligt med et par ænder, mens jeg nød det fine vejr. Det blæste en del, så efter andesnakken, begav jeg mig op på slottet og fandt en lun krog hvor der var læ. Hele arrangementer for de gamle elever sluttede igen klokken 17 og vi begav os atter nordpå. Denne gang passede tiden dog ikke med en færge, så vi måtte en tur ned forbi Sønderborg, men pyt med det. Dejlig tur i skønt vejr. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply FruE 8. maj 2011 at 10:03

  Det er simpelt hen så flot en efterskole.

  • Reply Catarina 8. maj 2011 at 10:48

   @FruE: Jeg gad godt at han gik der stadig, så jeg kunne kommer der noget oftere. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.