Menu
Weblog

PHP roderi

Jeg er nogle gange sådan lidt nørdet i det, nogle vil nok påstå meget. 🙂 Nå men altså, jeg kan godt lide at min sidebar her på bloggen er sådan rimelig ens i de elementer jeg smider på den. Så når jeg har billeder liggende derude, så skal de have den der blå-grå ramme omkring sig og skal være centreret.

Nu er det sådan, at jeg jo bruger widgets til at lave sidebaren med og de er ikke altid lige lette at ændre på, da de jo er kodet i php som jeg ikke er helt stærk i. Men det er nu alligevel lykkedes mig at få både mine “Seneste Mobilbilleder”, som er et plugin som hedde Flickrpress og “Eye Candy” som er et lille simpelt plugin ved navn JI Tumblr Photos Widget til at se ens ud med lidt ekstra kodning.

Jeg synes faktisk det er ret så ok ud, når jeg nu skal sige det selv. 😉

Før omkodning

                                                           
Efter omkodning

                 
                                                                                     

0

10 kommentar

  • Catarina
    8. maj 2011 at 10:49