Menu
Weblog

PHP roderi

Jeg er nogle gange sådan lidt nørdet i det, nogle vil nok påstå meget. 🙂 Nå men altså, jeg kan godt lide at min sidebar her på bloggen er sådan rimelig ens i de elementer jeg smider på den. Så når jeg har billeder liggende derude, så skal de have den der blå-grå ramme omkring sig og skal være centreret.

Nu er det sådan, at jeg jo bruger widgets til at lave sidebaren med og de er ikke altid lige lette at ændre på, da de jo er kodet i php som jeg ikke er helt stærk i. Men det er nu alligevel lykkedes mig at få både mine “Seneste Mobilbilleder”, som er et plugin som hedde Flickrpress og “Eye Candy” som er et lille simpelt plugin ved navn JI Tumblr Photos Widget til at se ens ud med lidt ekstra kodning.

Jeg synes faktisk det er ret så ok ud, når jeg nu skal sige det selv. 😉

Før omkodning

                                                           
Efter omkodning

                 
                                                                                     

0

10 kommentar

 • johnny
  8. maj 2011 at 10:37

  Det ser rigtig godt ud Catarina, lækkert at have den mulighed at kunne lege lidt med php…Hvem der bare kunne det. Dejligt er det dog at de flestee af de widget der er, er ok brugbare for os der ikke er så stærke i php..Keep up the good work 😉

  Reply
  • Catarina
   8. maj 2011 at 10:49

   @Johnny: Nu er det ikke det store jeg gør i og nogle gange driller det mere og jeg får plank skærm på bloggen, men så smider jeg den forrige fil som virkede ind og så starter jeg forfra. Men jeg kan bedst lide at det er ens. Nørd. 😳

   Men ja, generelt så er de widgets lige til at bruge som de er. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  8. maj 2011 at 10:56

  Ja det er du – men på den fede måde 😉
  Det ser rigtig godt ud 🙂 eye candy 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. maj 2011 at 13:19

   @Helle K.: 🙂 Takker – på den fede måde, det kan jeg li’ 😀

   Reply
 • Sifka
  8. maj 2011 at 11:04

  Jeg gad godt være en nørd! Har de samme tendenser, men aner ikke, hvordan jeg skulle bære mig ad. Fint, er det blevet. Bestemt.

  Reply
  • Catarina
   8. maj 2011 at 13:21

   @Sifka: Tak skal du have, jeg har bare kastet mig ud i det og prøvet mig frem og nogle gange går det godt første gang og andre skal jeg bruge dage på små ting inden jeg har grejet den. 😀

   Reply
 • Therese
  8. maj 2011 at 11:30

  Nørderi er skønt, Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. maj 2011 at 13:21

   @Therese: Det er det nemlig og specielt når det lykkedes. 😀

   Reply
 • kim
  8. maj 2011 at 15:22

  Jo, du er sgu en nørd – eller geek, som vi siger på min arbejdsplads.

  Men, du er en skøn en 🙂
  …og du har stil.

  Reply
  • Catarina
   8. maj 2011 at 17:48

   @kim: Hi hi, geek – det ord kan jeg ski godt lige. 🙂 Tak.

   Reply

Skriv en kommentar