Der er noget i gærde

11. maj 2011

Når jeg som nu sidder og nyder morgen teen og kikke ud af mine køkkenvinduer med dørene åbne, så er det som om luften helt står stille. Jeg ville ønske solen og det gode vejr ville fortsætte, men jeg tror desværre at det godt kan ende med en omgang regn og det trænger haven til. Men sol og varme ville være at foretrække. 🙂

En god onsdag til dig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 11. maj 2011 at 07:58

  Jeg tror også, at vi får regn, men vejrudsigten lover kun en lille smule nogle steder, så det er spændende om vi bor “nogle steder” 😉
  God onsdag til dig med eller uden regn.
  Min mand kan give mig vejrudsigten i aften, han er i Odense indtil kl. 15.

  • Reply Catarina 11. maj 2011 at 17:46

   @Helle K.: Vi fik ikke mange dråber her på Fyn – der hvor jeg har befundet mig fik vi vel omkring 100 små dråber og det var alt. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.