Makrosjov 13: Vinderen af æren

12. maj 2011

..og retten til at bestemme næste uges tema blev……. tadaaa Johnny med dette fantastiske og kølige billede af hans barbermaskine.

Stort tillykke til Johnny, herfra Catarina.dk.

Husk jeg skal have ugens tema send på mail inden i fredag kl. 18.00. 🙂

Og lige en helt anden ting:
Jeg har åbenbart fået fat i et ret så underligt plugin til at lave den sidste afstemning med, for på min side ser det ud som om der kun er 9 der har stemt, men ude i maskinrummet hvor filen ligger, kan jeg se at 29 har stemt, så jeg viser jer lige et par skærmprint for at I kan se at jeg ikke har snydt. 🙂


Så det plugin bliver skrottet. 🙁

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Per 12. maj 2011 at 08:59

  Et stort og fortjent tillykke til Johnny med den klare afgørelse.
  Men næste uge …

 • Reply Helle K. 12. maj 2011 at 11:13

  Tillykke Johnny 🙂

 • Reply johnny 12. maj 2011 at 18:24

  Tak skal i have 🙂

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.