Makrosjov 13: Vinderen af æren

12. maj 2011

..og retten til at bestemme næste uges tema blev……. tadaaa Johnny med dette fantastiske og kølige billede af hans barbermaskine.

Stort tillykke til Johnny, herfra Catarina.dk.

Husk jeg skal have ugens tema send på mail inden i fredag kl. 18.00. 🙂

Og lige en helt anden ting:
Jeg har åbenbart fået fat i et ret så underligt plugin til at lave den sidste afstemning med, for på min side ser det ud som om der kun er 9 der har stemt, men ude i maskinrummet hvor filen ligger, kan jeg se at 29 har stemt, så jeg viser jer lige et par skærmprint for at I kan se at jeg ikke har snydt. 🙂


Så det plugin bliver skrottet. 🙁
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

3 kommentar

 • Reply Per 12. maj 2011 at 08:59

  Et stort og fortjent tillykke til Johnny med den klare afgørelse.
  Men næste uge …

 • Reply Helle K. 12. maj 2011 at 11:13

  Tillykke Johnny 🙂

 • Reply johnny 12. maj 2011 at 18:24

  Tak skal i have 🙂

 • Skriv en kommentar