Menu
Teknologi

Makrosjov 13: Vinderen af æren

..og retten til at bestemme næste uges tema blev……. tadaaa Johnny med dette fantastiske og kølige billede af hans barbermaskine.

Stort tillykke til Johnny, herfra Catarina.dk.

Husk jeg skal have ugens tema send på mail inden i fredag kl. 18.00. 🙂

Og lige en helt anden ting:
Jeg har åbenbart fået fat i et ret så underligt plugin til at lave den sidste afstemning med, for på min side ser det ud som om der kun er 9 der har stemt, men ude i maskinrummet hvor filen ligger, kan jeg se at 29 har stemt, så jeg viser jer lige et par skærmprint for at I kan se at jeg ikke har snydt. 🙂


Så det plugin bliver skrottet. 🙁

3 kommentar

 • Per
  12. maj 2011 at 08:59

  Et stort og fortjent tillykke til Johnny med den klare afgørelse.
  Men næste uge …

  Reply
 • Helle K.
  12. maj 2011 at 11:13

  Tillykke Johnny 🙂

  Reply
 • johnny
  12. maj 2011 at 18:24

  Tak skal i have 🙂

  Reply

Skriv en kommentar