En lang fredag

14. maj 2011

Fredagen startede vildt tidligt. Vækkeuret ringede lidt over 5 hvor jeg kastede mig ud på badeværelset og fik en tandbørste i munden. Derefter ud i køkkenet og snuppe et par mundfulde vand, inden jeg fortsatte til bryggereset hvor jeg hoppede i løbetøjet og fik snørede skoene. Efter en dejlig opfriskende lille tur ventede badet og det der nu følger med. Kl. præcis 7:15 holdt jeg ude ved afkørsel 55 og samlede min kollega Lone op. Derfra kørte vi mod en lille flække i det Jyske som hedder Hovborg, hvor en hel lang dags salgsmøde ventede.

Da klokken slog 16:30 sluttede mødet og jeg begav mig afsted til Vejle hvor en fødselsdag hos Sørens søster ventede. En super hyggelig aften med dejlige mennesker og god mad, sluttede kl 22:45, hvor Søren og jeg satte os i hver sin bil og kørte hjemad. Efter at have siddet og sludret lidt, væltede vi begge, godt møre i seng.

En god og lang fredag er nu blevet afløst af en dejlig afslappet lørdag morgen – det’ derjligt med weekend. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

10 kommentarer

 • Reply Pia 14. maj 2011 at 10:16

  DU har det sindsygeste overskud kvinde :o)

  • Reply Catarina 14. maj 2011 at 10:42

   @Pia: Og DET kommer fra dig. 😀

 • Reply Helle Koed 14. maj 2011 at 13:24

  Hovborg og Vejle – føler mig helt hjemme 🙂 Kan godt forstå i væltede i seng efter sådan en dag 🙂 God weekend…

  • Reply Catarina 14. maj 2011 at 14:00

   @Helle Koed: Aii kommer du fra de kanter – hvor hyggeligt. 🙂

   En god weekend til dig også. 🙂

 • Reply Michael Hanmann 14. maj 2011 at 16:24

  Hvor har du bare meget energi Catarina, det lyder til at at det var en dejlig fredag og sikke meget du fik nået, det er sikkert godt at det er weekend nu.
  I kærlige tanker god weekend.

  • Reply Catarina 14. maj 2011 at 19:04

   @Michael Hanmann: Jeg nyder weekenden og min families dejlige selskab. God weekend til dig og dine. 🙂

 • Reply Helle Koed 14. maj 2011 at 20:01

  Ja både og… Kender en del i Hovborg og omegn og så kommer jeg ofte til Vejle, da jeg bor lidt nord derfra (7160Tørring)
  ;))

  • Reply Catarina 15. maj 2011 at 08:12

   @Helle Koed: Nåå derfor. Har faktisk engang haft en kæreste der boede i Tørring.:)

 • Reply Pia 15. maj 2011 at 10:24

  Du sku bare vide hvor meget jeg sover:o)

  • Reply Catarina 15. maj 2011 at 10:33

   @Pia: Ikke mere end mig er jeg sikker på. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.