Menu
Dagligdagen / Familieliv

En lang fredag

Fredagen startede vildt tidligt. Vækkeuret ringede lidt over 5 hvor jeg kastede mig ud på badeværelset og fik en tandbørste i munden. Derefter ud i køkkenet og snuppe et par mundfulde vand, inden jeg fortsatte til bryggereset hvor jeg hoppede i løbetøjet og fik snørede skoene. Efter en dejlig opfriskende lille tur ventede badet og det der nu følger med. Kl. præcis 7:15 holdt jeg ude ved afkørsel 55 og samlede min kollega Lone op. Derfra kørte vi mod en lille flække i det Jyske som hedder Hovborg, hvor en hel lang dags salgsmøde ventede.

Da klokken slog 16:30 sluttede mødet og jeg begav mig afsted til Vejle hvor en fødselsdag hos Sørens søster ventede. En super hyggelig aften med dejlige mennesker og god mad, sluttede kl 22:45, hvor Søren og jeg satte os i hver sin bil og kørte hjemad. Efter at have siddet og sludret lidt, væltede vi begge, godt møre i seng.

En god og lang fredag er nu blevet afløst af en dejlig afslappet lørdag morgen – det’ derjligt med weekend. 🙂

10 kommentar

  • Catarina
    14. maj 2011 at 10:42