Menu
Hos os / Hverdagen

En lang fredag

Fredagen startede vildt tidligt. Vækkeuret ringede lidt over 5 hvor jeg kastede mig ud på badeværelset og fik en tandbørste i munden. Derefter ud i køkkenet og snuppe et par mundfulde vand, inden jeg fortsatte til bryggereset hvor jeg hoppede i løbetøjet og fik snørede skoene. Efter en dejlig opfriskende lille tur ventede badet og det der nu følger med. Kl. præcis 7:15 holdt jeg ude ved afkørsel 55 og samlede min kollega Lone op. Derfra kørte vi mod en lille flække i det Jyske som hedder Hovborg, hvor en hel lang dags salgsmøde ventede.

Da klokken slog 16:30 sluttede mødet og jeg begav mig afsted til Vejle hvor en fødselsdag hos Sørens søster ventede. En super hyggelig aften med dejlige mennesker og god mad, sluttede kl 22:45, hvor Søren og jeg satte os i hver sin bil og kørte hjemad. Efter at have siddet og sludret lidt, væltede vi begge, godt møre i seng.

En god og lang fredag er nu blevet afløst af en dejlig afslappet lørdag morgen – det’ derjligt med weekend. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

10 Kommentar

  • Catarina
    14. maj 2011 at 10:42