Menu
Hverdagen

Grumset og våd tirsdag i vente

..men hvad pokker, jeg skal jo alligevel sidde lunt og godt indenfor på jobbet, så det gør ikke spor. Og haven, ja den trænger stadig til lidt vand.

Dagen byder på hyggeligt samvær med dejlige kollegaer, et enkelt møde, gæster, en masse bunker der gerne skulle reduceres i løbet af dagen og til slut er det jo fyraften, hvor jeg tror jeg bliver nød til at proviantere en smule inden jeg returnere til matriklen her.

Det bliver en skøn, våd og grumset tirsdag – ha’ en god én. 🙂
 


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    17. maj 2011 at 18:45