Dejlig mandag

30. maj 2011

Mandagen har være en af de der dejlige gode mandage, hvor arbejdet har kørt på skinder uden nogen former for bump eller noget, turen hjem gled fantastisk ogå godt i den store bil og solen skinnede. Efter arbejde var det tid til at motionere græsslåmaskine en lille times tid og da jeg ikke selv fik så meget motion ved det, hoppede jeg i løbetøjet og snuppede en lille tur i det fantastiske vejr. Det er jo næsten sommer derude og jeg har virkelig nydt, at kunne være ude, uden at have bunker af tøj på. Ahh, det er en dejlig mandag og teen er varm og manden sød – hvad mere kan jeg forlange. Intet! 🙂

God aften til dig. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Gitte 30. maj 2011 at 19:59

  ENIG! Livet er skønt.

  Go’ aften til dig også….

  • Reply Catarina 30. maj 2011 at 20:04

   @Gitte: Takker mange gange. 🙂

  Skriv gerne en kommentar