Dejlig mandag

30. maj 2011

Mandagen har være en af de der dejlige gode mandage, hvor arbejdet har kørt på skinder uden nogen former for bump eller noget, turen hjem gled fantastisk ogå godt i den store bil og solen skinnede. Efter arbejde var det tid til at motionere græsslåmaskine en lille times tid og da jeg ikke selv fik så meget motion ved det, hoppede jeg i løbetøjet og snuppede en lille tur i det fantastiske vejr. Det er jo næsten sommer derude og jeg har virkelig nydt, at kunne være ude, uden at have bunker af tøj på. Ahh, det er en dejlig mandag og teen er varm og manden sød – hvad mere kan jeg forlange. Intet! 🙂

God aften til dig. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Gitte 30. maj 2011 at 19:59

  ENIG! Livet er skønt.

  Go’ aften til dig også….

  • Reply Catarina 30. maj 2011 at 20:04

   @Gitte: Takker mange gange. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.