Sainte-Croix-du-Verdon

10. august 2011

Sainte-Croix-du-Verdon er, som tidligere nævnt, en smuk lille by i Provence. Byen ligger på en stejl skrånng ned til Lac de Sainte-Croix, som er en fantastisk dejlig sø. Rigtig mange af husene har en storslået udsigt over søen og er en rigtig lille søvnig perle.

Se flere billeder fra denne smukt beliggende by her nedenfor.

Sainte-Croix-du-Verdon

 
 
 
 
 
 
 
 

Alle billederne er taget med mobilen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

3 kommentar

 • Reply Henriette 10. august 2011 at 23:46

  Det er jo deciderede “postkort” billeder, du har taget. Hvor er de fantastiske 🙂

  • Reply Catarina 11. august 2011 at 06:23

   @Henriette – mange tak skal du have – og det er såmænd bare med min telefon de alle er taget. 🙂

 • Reply Der gik ged i det | Catarina.dk 17. august 2011 at 17:42

  […] var vejret der ikke det bedste. For at side det lige ud så regnede det, så derfor valgte vi Sainte-Croix-du-Verdone i stedet for. Men nu på vej nordpå, ville vi erne se lidt på afstand for at se hvad det var vi […]

 • Skriv en kommentar