Menu
Camping i Europa / Campingferie 2011

Tid til afgang

Da vi forlod Sainte-Croix-du-Verdon, kunne vi godt se at det trak sammen over os, men rengnen kom først da vi var ved at køre ned fra plateauet, men så skal jeg eller også lige love for at der kom vand. Det regnene næste hele vejen op til Lyon men også kun næsten, for en lille halv time inden stoppede det og vi var så heldige at der kom en smule sol igennem. Vi havde besluttet at vi ville snuppe et hotel for natten og valgte Campanile, da det lå tæt på lufthavnen, for så vi ikke havde så langt næste dag.

Vi fik sagt på gensyn og tak for en masse hyggelige dage til de to unge mænd og så var Søren og jeg lige pludselig alene. Hyggeligt, men også underligt. Men sådan er det jo når de unge bliver voksne og ikke har 3 uger at gi’ af. 🙂

Alle billederne er taget med mobilen.

0

7 kommentar

 • Merete
  14. august 2011 at 16:25

  Hej Carina
  Det er muligt at jeg bare ikke har forstand på den slags, men… jeg lægger mærke til du skriver at alle billeder er taget med mobilen. Hvorfor er det nødvendigt at oplyse det? For mit vedkommende gør det nemlig ingen forskel.
  /Merete… som ikke forstår 😉

  Reply
  • Catarina
   14. august 2011 at 16:37

   @Hej Merete – jeg gør det til dels fordi kvaliteten slet ikke kan måle sig med de billeder jeg tager med det store (som du kan se eksempler på her, men også for at vise, at man selv med små midler kan få ok billeder ud af en ferie. 🙂

   Reply
   • Merete
    14. august 2011 at 19:09

    Okay, tænkte nok det var noget i den stil. Tak for svar 🙂

    Reply
    • Catarina
     14. august 2011 at 19:25

     @Merete – velbekomme. 😀

     Reply
 • Merete
  14. august 2011 at 16:26

  Argh, det skulle sel være Catarina. Sorry 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. august 2011 at 16:37

   @Merete – helt ok. 🙂

   Reply
 • Ned og op igen | Catarina.dk
  15. august 2011 at 18:39

  […] ← Tid til afgang […]

  Reply

Skriv en kommentar