Menu
Camping i Europa / Campingferie 2011

Tid til afgang

Da vi forlod Sainte-Croix-du-Verdon, kunne vi godt se at det trak sammen over os, men rengnen kom først da vi var ved at køre ned fra plateauet, men så skal jeg eller også lige love for at der kom vand. Det regnene næste hele vejen op til Lyon men også kun næsten, for en lille halv time inden stoppede det og vi var så heldige at der kom en smule sol igennem. Vi havde besluttet at vi ville snuppe et hotel for natten og valgte Campanile, da det lå tæt på lufthavnen, for så vi ikke havde så langt næste dag.

Vi fik sagt på gensyn og tak for en masse hyggelige dage til de to unge mænd og så var Søren og jeg lige pludselig alene. Hyggeligt, men også underligt. Men sådan er det jo når de unge bliver voksne og ikke har 3 uger at gi’ af. 🙂

Alle billederne er taget med mobilen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

  • Catarina
    14. august 2011 at 16:37