Tid til afgang

14. august 2011

Da vi forlod Sainte-Croix-du-Verdon, kunne vi godt se at det trak sammen over os, men rengnen kom først da vi var ved at køre ned fra plateauet, men så skal jeg eller også lige love for at der kom vand. Det regnene næste hele vejen op til Lyon men også kun næsten, for en lille halv time inden stoppede det og vi var så heldige at der kom en smule sol igennem. Vi havde besluttet at vi ville snuppe et hotel for natten og valgte Campanile, da det lå tæt på lufthavnen, for så vi ikke havde så langt næste dag.

Vi fik sagt på gensyn og tak for en masse hyggelige dage til de to unge mænd og så var Søren og jeg lige pludselig alene. Hyggeligt, men også underligt. Men sådan er det jo når de unge bliver voksne og ikke har 3 uger at gi’ af. 🙂

Alle billederne er taget med mobilen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

7 kommentar

 • Reply Merete 14. august 2011 at 16:25

  Hej Carina
  Det er muligt at jeg bare ikke har forstand på den slags, men… jeg lægger mærke til du skriver at alle billeder er taget med mobilen. Hvorfor er det nødvendigt at oplyse det? For mit vedkommende gør det nemlig ingen forskel.
  /Merete… som ikke forstår 😉

  • Reply Catarina 14. august 2011 at 16:37

   @Hej Merete – jeg gør det til dels fordi kvaliteten slet ikke kan måle sig med de billeder jeg tager med det store (som du kan se eksempler på her, men også for at vise, at man selv med små midler kan få ok billeder ud af en ferie. 🙂

   • Reply Merete 14. august 2011 at 19:09

    Okay, tænkte nok det var noget i den stil. Tak for svar 🙂

    • Reply Catarina 14. august 2011 at 19:25

     @Merete – velbekomme. 😀

 • Reply Merete 14. august 2011 at 16:26

  Argh, det skulle sel være Catarina. Sorry 🙂

  • Reply Catarina 14. august 2011 at 16:37

   @Merete – helt ok. 🙂

 • Reply Ned og op igen | Catarina.dk 15. august 2011 at 18:39

  […] ← Tid til afgang […]

 • Skriv en kommentar