Menu
Arbejdslivet

Endnu en kop te må der til

Sider på min pind og prøver at få kreativiteten til at flyde lidt lettere end den gør nu. Jeg har eller rigeligt at tage fat på og deadlinene står nærmest i kø. Men jeg når i mål, det ved jeg. For det skal jeg.

Jeg tror at en kop te og en tur i det fri, måske kan hjælpe.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Michael Hanmann
  24. august 2011 at 16:39

  Frisk luft giver altid inspiration Catarina, og en kop te er heller ikke i vejen, håber at du kom i mål.
  I kærlige tanker, god Onsdag aften.

  SVAR
  • Catarina
   24. august 2011 at 17:07

   @Michael Hanmann – jeg er ret god til at nå i mål. Jeg kender mine begrensninger og mine styrker, så når der skal sætte ind er jeg 100% fokuseret. Men en travl periode det er det og det er sjovt, når målene nås. 😀

   Også en go aften til dig. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar