Menu
Dagligdagen

Endnu en kop te må der til

Sider på min pind og prøver at få kreativiteten til at flyde lidt lettere end den gør nu. Jeg har eller rigeligt at tage fat på og deadlinene står nærmest i kø. Men jeg når i mål, det ved jeg. For det skal jeg.

Jeg tror at en kop te og en tur i det fri, måske kan hjælpe.

2 kommentar

 • Michael Hanmann
  24. august 2011 at 16:39

  Frisk luft giver altid inspiration Catarina, og en kop te er heller ikke i vejen, håber at du kom i mål.
  I kærlige tanker, god Onsdag aften.

  Reply
  • Catarina
   24. august 2011 at 17:07

   @Michael Hanmann – jeg er ret god til at nå i mål. Jeg kender mine begrensninger og mine styrker, så når der skal sætte ind er jeg 100% fokuseret. Men en travl periode det er det og det er sjovt, når målene nås. 😀

   Også en go aften til dig. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar