Sensommer søndag

25. september 2011

Efterveer er der ikke så mange af efter gårsdagens fest i det Jyske, men lidt spor i kroppen er der dog. Det var før øvrigt en super hyggelig dag, aften og nat i det skønneste selskab. Mine lattermusker er godt brugt og jeg glæder mig allerede til næste møde med de fantastiske mennesker.

Da vi kom hjem omkring middag, ksatede vi os over en par kg. kød og er omdannet det til den skønneste gullasch og midt kokkereringen, kom naboen med en spandfuld æbler, som nu er omdannet til en omgang æblegrød. Søndag når den er bedst. 🙂

Nu venter vi på at Sebastian skal ankomme med toget. Og så står den ellers på afslapning og opladning, inden en ny ugen sættes igang.

Du ønskes en dejlig sensommer søndag

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 25. september 2011 at 19:23

    og det samme til jer 🙂 Sikke et par lækre grydefulde.

    • Reply Catarina 25. september 2011 at 19:29

      @Helle K. – det er dejligt at have til et par dage, selvom det ikke ligefrem er sensommer mad, så er det lækkert. 🙂

    Skriv gerne en kommentar