Menu
Hos os

Sensommer søndag

Efterveer er der ikke så mange af efter gårsdagens fest i det Jyske, men lidt spor i kroppen er der dog. Det var før øvrigt en super hyggelig dag, aften og nat i det skønneste selskab. Mine lattermusker er godt brugt og jeg glæder mig allerede til næste møde med de fantastiske mennesker.

Da vi kom hjem omkring middag, ksatede vi os over en par kg. kød og er omdannet det til den skønneste gullasch og midt kokkereringen, kom naboen med en spandfuld æbler, som nu er omdannet til en omgang æblegrød. Søndag når den er bedst. 🙂

Nu venter vi på at Sebastian skal ankomme med toget. Og så står den ellers på afslapning og opladning, inden en ny ugen sættes igang.

Du ønskes en dejlig sensommer søndag


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    25. september 2011 at 19:29