Underbid

4. november 2011

Jeg synes at kameler er nogle fantastiske dyr, men også morsomme at kikke på. Kameler kan gå i ørkenen i op til 10 dage uden vand og i 14 dage uden mad. Det er ret så praktisk, når tilværelsen leves som den gør her i Sinai.

20111104-092438.jpg
~Billedet er skudt fra hoften, da jeg ellers ville blive afkrævet penge for at fotografere beduinens kameler.

Hvornår disse to sidst har fået vådt eller tørt ved jeg ikke, men de ser ikke ud til at lide nogen nød. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar