Underbid

4. november 2011

Jeg synes at kameler er nogle fantastiske dyr, men også morsomme at kikke på. Kameler kan gå i ørkenen i op til 10 dage uden vand og i 14 dage uden mad. Det er ret så praktisk, når tilværelsen leves som den gør her i Sinai.

20111104-092438.jpg
~Billedet er skudt fra hoften, da jeg ellers ville blive afkrævet penge for at fotografere beduinens kameler.

Hvornår disse to sidst har fået vådt eller tørt ved jeg ikke, men de ser ikke ud til at lide nogen nød. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar