Menu
Hverdagen

Intet tilbage

Tror simpelthen jeg kryber i kanen nu. Der er ikke mere tilbage at skyde med i dag. I morgen venter en dag, hvor jeg skal argumentere det bedste jeg har lært omkring nogle beslutninger jeg har taget og det endda på engelsk. Jeg skal komme ud på den andens side som sejrherrern – for eller falder en del af efterårets arbejde helt til jorden. Så jeg skal være mere end frisk. Mere end frisk.

Så godnat til dig der stadig læser med herinde. 🙂

0

4 kommentar

 • Lotte
  14. november 2011 at 21:35

  Sov i himlens sky, som vi siger i min familie.
  :O)

  Reply
  • Catarina
   15. november 2011 at 06:28

   @Lotte – tak skal du have og sikke en dejlig talemåde. 🙂

   Reply
 • Lotte
  15. november 2011 at 08:25

  Det var et barn der fik talemåden i den “gale hals” Vi andre kaldte at sove i vilden sky..
  Men som så mange andre af ungernes “forkerte” talemåder, så overtog vi den og nu er det faktisk kun de voksne der bruger dem..
  :O)

  Reply
  • Catarina
   15. november 2011 at 16:56

   @Lotte – jeg er vild med den og det kan godt være jeg låner den, hvis det er ok. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar