Endelig juleferie

22. december 2011

Ferien ramte lidt senere end beregnet, da miljøstyrelsen ikke sådan er at bide skeer med. Kommaerne og ordne skal så helt præsis for at vores etiketter kan blive godkendet. Nu er de endelige blevet klar med godkendelse og det hele og er jeg sendt dem ned til vores leverandør. Så nu er der en chance for atså vi har produkterne klar når sæsongen går i gang.

Dejligt, at kunne holde en velfortjent ferie hvor alt klappede i sidste øjeblik. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar