Endelig juleferie

22. december 2011

Ferien ramte lidt senere end beregnet, da miljøstyrelsen ikke sådan er at bide skeer med. Kommaerne og ordne skal så helt præsis for at vores etiketter kan blive godkendet. Nu er de endelige blevet klar med godkendelse og det hele og er jeg sendt dem ned til vores leverandør. Så nu er der en chance for atså vi har produkterne klar når sæsongen går i gang.

Dejligt, at kunne holde en velfortjent ferie hvor alt klappede i sidste øjeblik. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar