Tankestorm klokken kvalme

29. december 2011

Jeg vågnede allerede lidt i fem i morges, men havde bestemt ikke lydt til at stå så tidligt op. Og specielt ikke da jeg hørte regnen blive pisket hårde ind imod ruden. Efter at have læst et par sider i min bog, valgte jeg at se om jeg ikke kunne sove lidt igen. Tankerne drønede rundt og ud og ind mellem hinanden, men til sidst fik jeg skuppet dem fra mig, og jeg kunne blunde uden at blive tankeforstyrret.

Nu, efter et dejligt bad og en kop te, er jeg nu klar til at møde verdenen.

Godmorgen. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Therese 30. december 2011 at 12:13

    Der er forår i din header – dejligt ! 🙂

    • Reply Catarina 30. december 2011 at 18:34

      @Therese – ja, nu går vi mod lyset og så skal der mere lethed til. 🙂

    Skriv gerne en kommentar