Tankestorm klokken kvalme

29. december 2011

Jeg vågnede allerede lidt i fem i morges, men havde bestemt ikke lydt til at stå så tidligt op. Og specielt ikke da jeg hørte regnen blive pisket hårde ind imod ruden. Efter at have læst et par sider i min bog, valgte jeg at se om jeg ikke kunne sove lidt igen. Tankerne drønede rundt og ud og ind mellem hinanden, men til sidst fik jeg skuppet dem fra mig, og jeg kunne blunde uden at blive tankeforstyrret.

Nu, efter et dejligt bad og en kop te, er jeg nu klar til at møde verdenen.

Godmorgen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Therese 30. december 2011 at 12:13

  Der er forår i din header – dejligt ! 🙂

  • Reply Catarina 30. december 2011 at 18:34

   @Therese – ja, nu går vi mod lyset og så skal der mere lethed til. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.