Menu
Hverdagen

Tankestorm klokken kvalme

Jeg vågnede allerede lidt i fem i morges, men havde bestemt ikke lydt til at stå så tidligt op. Og specielt ikke da jeg hørte regnen blive pisket hårde ind imod ruden. Efter at have læst et par sider i min bog, valgte jeg at se om jeg ikke kunne sove lidt igen. Tankerne drønede rundt og ud og ind mellem hinanden, men til sidst fik jeg skuppet dem fra mig, og jeg kunne blunde uden at blive tankeforstyrret.

Nu, efter et dejligt bad og en kop te, er jeg nu klar til at møde verdenen.

Godmorgen. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    30. december 2011 at 18:34