Menu
Hos os

Årets sidste morgenhygge

Solen er på vej op træerne i det fjerne, og jeg sider på min yndlingsplads ved langbordet og nyder lyset, som er ved at komme ind igennem de store vinduer. Sådanne morgner er altså skønne.

20111231-083509.jpg

Foran mig har jeg en dejlig stærk og krydret Chai Latte og efter jeg har fået min mælkeskummer, så er den altså lige den tand bedre end uden skum. Fjollet…sikket men der er nu noget ved sådan en Chai Latte med skum som berører overlæben når den drikkes og den blødhed som føles i munden. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    31. december 2011 at 10:16