Menu
Weblog

WordPress Hiccups

Jeg har nu kikke på bloggens maskinrum, altså i kontrolpanelet og efter opdateringen til 3.3.1, kan jeg ikke længere se “Indkommende links”. Jeg har prøvet på 3 forskellige maskiner og her på min iPad, og på ingen af maskinerne vise de. Der skrives bare “Henter…”, men kommer intet frem.

20120105-182327.jpg

Er det et lokalt problem, eller er der nogle af jer andre WordPressbrugere der heller ikke kan se dem?

Ikke fordi det er vildt træls, og det bliver da nok rettet i næste opdatering, men alligevel…


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

5 Kommentar

 • Liselotte
  5. januar 2012 at 18:36

  Jeg kan se det i mit maskinhus 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. januar 2012 at 18:40

   @Liselotte – Så må det være mit maskinrum der driller. Det må jeg lige kikke på i morgen eller her i weekenden. Tak for din kommentar. 🙂

   Reply
 • Therese
  5. januar 2012 at 21:42

  Jeg har endnu ikke opdateret….. 😉

  Reply
  • Catarina
   5. januar 2012 at 21:45

   @Det kan du roligt gøre, for det er det eneste jeg har oplevet ikke virker, så det er nok et eller andet plugin. Og den del er egentlig ikke så vigtig og hvis jeg ikke finder ud af det, betyder det ikke noget. 🙂

   Reply
 • […] torsdags skrev jeg om et lille problem jeg havde ude i maskinrummet, og da ingen andre havde det problem, viste jeg at det måtte været lokalt. Så her i dag, […]

  Reply

Skriv en kommentar