Menu
Hverdagen

Sex og en tepause

Er lige arriveret herhjemme efter en skøn dag på messen i Odense Congress Center, hvor vi i dag og i morgen udstiller. Jeg fik mødt rigtig mange af vores kunder og de annoncesælgere jeg til daglig har kontakt med via telefon. Skønt at få sat ansigter på dem jeg endnu ikke har haft besøg af og dejligt at få en sludder med dem jeg allerede har mødt.

Jeg fik osse tid til at kikke på mange af de andre stande og set vores konkurrenters stande samt produkter. Altid inspirrerende og dejligt at se, at vores konkurrenter ikke har fortaget de samme ændringer og tiltag som vi har til den kommende sæson. 🙂 Så mine forudanelser har holdt. Yes!

En af strandede, ikke en af vores konkurrenter, havde nogle helt fantastiske skilte til at stille i bede og andre ting. Jeg fik med smil og charme lov til at tage et af dem med, da jeg bare synes det er for fedt.

20120111-154322.jpg

Lige nu slapper jeg af men en kop varm te, inden vi alle skal mødes inde i Odense til en omgang socialt samværs over en god middag. Solen skinder og det er faktisk slet ikke så dårlig en onsdag. Hep for de gode og sjove kollegaer.

0

10 kommentar

  • Catarina
    11. januar 2012 at 16:26