Sex og en tepause

11. januar 2012

Er lige arriveret herhjemme efter en skøn dag på messen i Odense Congress Center, hvor vi i dag og i morgen udstiller. Jeg fik mødt rigtig mange af vores kunder og de annoncesælgere jeg til daglig har kontakt med via telefon. Skønt at få sat ansigter på dem jeg endnu ikke har haft besøg af og dejligt at få en sludder med dem jeg allerede har mødt.

Jeg fik osse tid til at kikke på mange af de andre stande og set vores konkurrenters stande samt produkter. Altid inspirrerende og dejligt at se, at vores konkurrenter ikke har fortaget de samme ændringer og tiltag som vi har til den kommende sæson. 🙂 Så mine forudanelser har holdt. Yes!

En af strandede, ikke en af vores konkurrenter, havde nogle helt fantastiske skilte til at stille i bede og andre ting. Jeg fik med smil og charme lov til at tage et af dem med, da jeg bare synes det er for fedt.

20120111-154322.jpg

Lige nu slapper jeg af men en kop varm te, inden vi alle skal mødes inde i Odense til en omgang socialt samværs over en god middag. Solen skinder og det er faktisk slet ikke så dårlig en onsdag. Hep for de gode og sjove kollegaer.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

10 kommentarer

 • Reply Helle K. 11. januar 2012 at 16:13

  Ja den overskrift fik da også lige min opmærksomhed 😉 men nu når jeg i forvejen samler op, kan jeg så nøjes med at få sex? 😉

  • Reply Catarina 11. januar 2012 at 16:26

   @Helle K. – Det tror jeg ikke er noget problem så lækker som du er, men tjek lige med håndværkerens. 😆

 • Reply Helle K. 11. januar 2012 at 16:14

  FY!

  • Reply Catarina 11. januar 2012 at 16:27

   Helle K. – Griner. 😉

 • Reply Helle K. 11. januar 2012 at 18:56

  Er det ikke onsdag? 😉 God fornøjelse med din middag 🙂

  • Reply Catarina 12. januar 2012 at 06:30

   @Helle K. – nååå jow. 😀

 • Reply svit 12. januar 2012 at 11:24

  A ha ha! Den er god! Det skulle nok få hr. kakkelbord til at tage læsebrillen frem 🙂 (og klatposen forhåbentlig også)

  • Reply Catarina 12. januar 2012 at 16:06

   @Svit – ja ikke. Jeg synes den er skøn. 🙂

 • Reply FruE 12. januar 2012 at 17:36

  Sex sælger på alle måder 🙂

  • Reply Catarina 12. januar 2012 at 17:54

   @FruE – ja, det gør den. 🙂

  Skriv gerne en kommentar