Menu
Dagligdagen

Øv-følelsen

Kender du det med, at der er noget man kan og faktisk osse er ret go’ til og ved flere lejligheder os har hjulpet andre. Det gjorde jeg en del dengang jeg gik ledig og følte at jeg havde mere tid en hvad jeg kunne bruge. Nu er jeg heldigvis i job og endda et job som jeg elske, og det betyder osse, at jeg ikke har alt den tid i verden til alle mulige andre ting.

Det er gir’ mig øv-følelsen er, at jeg lige har været nød til at sige nej til en person som bad om min hjælp, da jeg simpelthen ikke kan se mig ud af den opgave, rent tidsmæssigt, og det har jeg det faktisk ik’ fjong med. Men jeg er nød til at tænke på mig og den tid jeg har på et døgn. Der er nogle ting som bare skal gøres, arbejdet og de ting derhjemme, familien ect. og resten at den tid der måtte blive til overs, er det op til mig, at prioritere hvad den skal bruges på, og det var så her jeg prioriterede mig selv og øv-følelsen sneg sig ind. 🙁

14 kommentar

  • Catarina
    17. januar 2012 at 16:07