Menu
Hverdagslivet...

Øv-følelsen

Kender du det med, at der er noget man kan og faktisk osse er ret go’ til og ved flere lejligheder os har hjulpet andre. Det gjorde jeg en del dengang jeg gik ledig og følte at jeg havde mere tid en hvad jeg kunne bruge. Nu er jeg heldigvis i job og endda et job som jeg elske, og det betyder osse, at jeg ikke har alt den tid i verden til alle mulige andre ting.

Det er gir’ mig øv-følelsen er, at jeg lige har været nød til at sige nej til en person som bad om min hjælp, da jeg simpelthen ikke kan se mig ud af den opgave, rent tidsmæssigt, og det har jeg det faktisk ik’ fjong med. Men jeg er nød til at tænke på mig og den tid jeg har på et døgn. Der er nogle ting som bare skal gøres, arbejdet og de ting derhjemme, familien ect. og resten at den tid der måtte blive til overs, er det op til mig, at prioritere hvad den skal bruges på, og det var så her jeg prioriterede mig selv og øv-følelsen sneg sig ind. 🙁


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

14 Kommentar

 • Helle K.
  17. januar 2012 at 13:20

  DEN følelse skal du smide langt væk – lov mig det 🙂

  SVAR
  • Catarina
   17. januar 2012 at 16:07

   @Helle K. – Ok, men det er altså svært. 😉

   SVAR
 • Deborah
  17. januar 2012 at 14:19

  Tror vi alle kender den følelse, at det kan være noget så øv, ikke at kunne alt det, vi gerne vil. Døgnet har kun 24 timer, og det er sjældent nok – uanset om man arbejder eller ej.

  SVAR
  • Catarina
   17. januar 2012 at 16:08

   @Deborah – da jeg var ledig var det lettere også selvom jeg brugte masser af tid på ansøgninger og deslige. 🙂

   SVAR
 • FruE
  17. januar 2012 at 18:47

  Kender den, men smider den hurtigt væk. Jeg har som du ved mange ude dage og det gør, at det sociale liv ikke er der samme som før. Lige som dig må jeg prioritere og det er ofte jeg bare vælger familie og hjemmet. Jeg må ikke få dårlig samvittighed på den bekostning 🙂

  Selv om du ikke kan nå alt nu, så har nogle nok haft glæde ag det mens du havde tiden 🙂

  Dejlig tirsdag til dig.

  SVAR
  • Catarina
   18. januar 2012 at 00:59

   @FruE – Yep, der var mange der nød godt af det dengang. Jeg har osse kvittet følelsen nu, da jeg ikke kan bruge den til noget. 🙂

   Go aften til dig. 🙂

   SVAR
 • Gitte - RAV OG KRAT
  17. januar 2012 at 19:25

  Ja det kan være ØV at sig ØV, men ingen dårlig samvittighed her…Det er en god følelse, at tage vare på sig selv og sin tid. En dejlig aften til dig 😉

  SVAR
  • Catarina
   18. januar 2012 at 01:00

   @Gitte – Det er jeg osse nået frem til, da jeg prioriterede mig selv, og jeg kommer først. 🙂

   Ha’ en god onsdag. 🙂

   SVAR
 • Louise
  18. januar 2012 at 15:56

  Kender det godt – og nu er vi nået dertil, at det kun er vores forældre, vi hjælper – selvom vi er på nippet til at udelukke elektroniske ting fremover – især når det kommer til det nye fjernsynshalløj og forældrene er af “den gamle skole” og det helst skal være “som det plejer”…. PUHA 🙂

  SVAR
  • Catarina
   18. januar 2012 at 17:49

   @Louise – Det er ikke nemt med alt det nye for den ændre generation, men så er det god de har jer. 🙂

   SVAR
   • Louise
    18. januar 2012 at 18:34

    Det er bestemt ikke nemt for dem, men det sætter i høj grad vores tålmodighed på en prøve 🙂 – Og det er jo ikke fordi, vi ligner vores forældre…. – arhmmm (Ironi kan vælges at blive brugt :))

    SVAR
    • Catarina
     18. januar 2012 at 18:47

     @Louise – Hi hi, nej det begynder at snerpe derhenad. 🙂

     SVAR
 • Susanne
  21. januar 2012 at 23:00

  Altså søde Catarina, det er først nu jeg ser dit indlæg, men hvis det du måtte sige nej til, er hvad jeg tror, så må du endelig ikke tænke mere på det.
  Du tog dig endda tid til at overveje det, i stedet for bare at afvise det på stedet, og det satte jeg stor pris på.
  Og i øvrigt var du faktisk en kæmpe hjælp alligevel og løste mit problem – bare ad omveje 🙂
  Så hvis det VAR det, du mente, så TAK og KNUS til dig fra mig.

  SVAR
  • Catarina
   22. januar 2012 at 08:02

   @Susanne – du har helt ret, det er hvad du tænker, som er orsagen til mit lille øv.

   Jeg er glad for at jeg alligevel kunne være til en smule hjælp og jeg kan jo se at resultatet er blevet helt vildt flot. Tillykke med det. 🙂

   Knus C

   SVAR

Skriv en kommentar