Menu
Foto, Film & Videoer mm

Nye dimser

Jeg er jo lidt af en nørde-lege-dimse-gadget-kvinde, og for længe længe side så jeg på Photojojo, at man kunne få nogle små kameralinser til mobiltelefoner. Øjj, de var smarte tænkte jeg, men jeg købte dem ikke, for jeg tænkte “pjat, hvad skal du dog bruge dem til kone”. Men så her d. 18. januar, bestilte jeg dem alligevel og posten fra USA, var ikke længe om at ankomme med dem til adressen her. Faktisk ankom pakken i tirsdags, kun en uge efter afgivet bestilling, og sikke jeg har leget siden da.

20120129-092728.jpg 20120129-092740.jpg
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             

De tre linser, eller fire er det faktisk, for den ene er en 2-i-1 linse hvor macro-delen kan skrues af, fylder ikke meget og kan snilt ligge i en lomme i min taske, uden at jeg lægger mærke til at de er der. Sjove dimser og helt sikkert også dimser jeg kunne undvære, men sådan er der så meget…. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

11 Kommentar

 • Therese
  29. januar 2012 at 10:12

  Ej, hvor sjovt. Hvordan sættes de på? Måske skulle man …. 🙂

  SVAR
  • Catarina
   29. januar 2012 at 10:16

   @Therese – de er vildt sjove at lege med og med en pris på 361 incl. forsendelse er det ok.

   På telefonen skal man klæbe sådan en lille bitte skive (1mm høj) rundt om kameralinsen og den skive er så magnetisk og derpå kan man så sætte linserne. Super let og lige til. 😀

   SVAR
 • Per
  29. januar 2012 at 10:20

  Åh det var grunden til at du er gået “amok” med mobilbilleder på det seneste 😉 og du slap for at betale told ?? (fra USA)
  Mon de kan bruges på en Desire ?!

  SVAR
  • Catarina
   29. januar 2012 at 10:29

   @Per – De kan bruges på alle telefoner, klik på linket. Ja, det var en lille flad pakke og den gik lige igennem, præcis som sidst jeg købte noget derfra. 🙂

   SVAR
 • Gitte - RAV OG KRAT
  29. januar 2012 at 10:27

  Det er da helt vildt…selv for en gadget nørd som undertegnede…haha. Tak for tippet, og forresten…har du allerede skudt nogle billeder med denne teknik ?

  En dejlig sne-rig søndag til jer…Knus

  SVAR
  • Catarina
   29. januar 2012 at 10:31

   @Gitte – ja, jeg har skudt en del billeder, men ikke alle er online, men kik i sidebaren, under mine seneste mobilbilleder, der er nogle af dem, men jeg tror endnu ikke der er en med fiskeøje, men det kommer nok. 🙂 Men ellers kan du se nogle eksempler inde på linket i indlægget. 🙂

   SVAR
 • Tina - omme i London
  29. januar 2012 at 15:24

  Ahemmm… jeg bliver vidst noedt til at have fundet paa en unskyldning for at bestille saadan et saet. Hmmm… taenkeboksen er sat i sving!

  SVAR
  • Catarina
   29. januar 2012 at 16:51

   @Tina – super hyggeligt legetøj, som jeget sikkert kommer til at bruge de steder hvor jeg kun medbringer mobilen. 🙂

   SVAR
 • FruE
  29. januar 2012 at 16:57

  En dims eller to kan næppe være for meget 🙂 Det er skisme da smart når man nu er så fotointeresseret.

  God søndag :o)

  SVAR
  • Catarina
   29. januar 2012 at 18:59

   @FruE – De er fikse og selv for nogen som kun bruger mobilen, da de åbner for mange muligheder. 🙂

   SVAR
 • […] Jeg heller rigtig meget til at det ikke skal med, og jeg kun skal bruge min telefon, og de små tillægslinse jeg har, til formålet. Grunden til overvejelserne er mange og én af dem er, at det er stort og […]

  SVAR

Skriv en kommentar