Menu
Teknologi

Nye dimser

Jeg er jo lidt af en nørde-lege-dimse-gadget-kvinde, og for længe længe side så jeg på Photojojo, at man kunne få nogle små kameralinser til mobiltelefoner. Øjj, de var smarte tænkte jeg, men jeg købte dem ikke, for jeg tænkte “pjat, hvad skal du dog bruge dem til kone”. Men så her d. 18. januar, bestilte jeg dem alligevel og posten fra USA, var ikke længe om at ankomme med dem til adressen her. Faktisk ankom pakken i tirsdags, kun en uge efter afgivet bestilling, og sikke jeg har leget siden da.

20120129-092728.jpg 20120129-092740.jpg
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             

De tre linser, eller fire er det faktisk, for den ene er en 2-i-1 linse hvor macro-delen kan skrues af, fylder ikke meget og kan snilt ligge i en lomme i min taske, uden at jeg lægger mærke til at de er der. Sjove dimser og helt sikkert også dimser jeg kunne undvære, men sådan er der så meget…. 😉

0

11 kommentar

  • Catarina
    29. januar 2012 at 10:16