Menu
Dagligdagen

Træt og ikke træt

20120428-234256.jpg

Kender du det der med at være træt og så alligevel ikke. Lige nu er jeg faktisk lidt træt, og det er der faktisk heller noget at sige til, for jeg har immervæk været vågen i da nogle timer. Ja, faktisk i 19 nu. Men så på den anden side er jeg også lysvågen. Det er sådan noget midtimellem-noget.

Da jeg var yngre, ja, det er vist kun et par år siden 😆 da vidste jeg, at når jeg nåede hertil, så kunne jeg holde til at feste igennem hele natten, men havde det også derefter dagen der på. Jeg elsker mine morgner, men ikke efter en sen nat, så lige nu står valget på noget natteroderi, eller loppe ind under dynen med en bog, og se om øjnene så ikke alligevel falder tungt i.

Tror lige jeg snupper en kop te inden jeg beslutter mig. 🙂

6 kommentar

  • Catarina
    29. april 2012 at 10:59