Træt og ikke træt

28. april 2012

20120428-234256.jpg

Kender du det der med at være træt og så alligevel ikke. Lige nu er jeg faktisk lidt træt, og det er der faktisk heller noget at sige til, for jeg har immervæk været vågen i da nogle timer. Ja, faktisk i 19 nu. Men så på den anden side er jeg også lysvågen. Det er sådan noget midtimellem-noget.

Da jeg var yngre, ja, det er vist kun et par år siden 😆 da vidste jeg, at når jeg nåede hertil, så kunne jeg holde til at feste igennem hele natten, men havde det også derefter dagen der på. Jeg elsker mine morgner, men ikke efter en sen nat, så lige nu står valget på noget natteroderi, eller loppe ind under dynen med en bog, og se om øjnene så ikke alligevel falder tungt i.

Tror lige jeg snupper en kop te inden jeg beslutter mig. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply FruE 29. april 2012 at 08:48

  Det er da al det sukker der holdt dig vågen 🙂

  • Reply Catarina 29. april 2012 at 10:59

   @FruE – Ahh, de 8 vingummer (spiste ikke marcipanen) tror jeg ikke gjorde det, men nok mere det faktum at jeg var ved at være overtræt, sm Michael skriver. 😀

   • Reply FruE 29. april 2012 at 12:06

    Spiste du ikke marcipanen….så send den herned. Tror et sukker kick vil gøre underværker 😉

    • Reply Catarina 29. april 2012 at 12:48

     @FruE – Sønnike spiste den, sååå. 😉

 • Reply Michael Hanmann 29. april 2012 at 10:43

  Jeg kender godt den følelse Catarina, det er en eller anden form for overtræthed.
  God Søndag.

  • Reply Catarina 29. april 2012 at 10:59

   @Michael – Det er nemlig det der sker – lige som med små børn. 😀

   Du ønskes også en god søndag. 🙂

  Skriv en kommentar