Menu
Hverdagslivet...

Sommer og sol

20120430-171255.jpg

Det er da bare et helt fantastisk vejr i dag og de kloge lover at vejret bliver lige så godt de næste par dage. Er du gal som jeg skal nyde det. Nyde at dørene kan slås op på vid gab så snart jeg kommer hjem. Nyde at strømperne også bliver smidt ved hjemkomsten. Bare nyde. Det er jeg altså god til.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Koh-I-Noor (Bettina)
  30. april 2012 at 19:35

  Ja, det er virkelig pragtfuldt. Jeg misunder de, der har fri i morgen. Men der er heldigvis også solskinstimer til os, der skal arbejde 🙂

  SVAR
  • Catarina
   30. april 2012 at 20:29

   @Bettina – Ja, heldigvis holder solen osse til vi har fri, eller var det dan næsten ikke til at holde ud.

   SVAR

Skriv en kommentar