Menu
Familieliv / Livet

En sommeraften i byen

I går havde jeg en aftale med en af fantasterne, nemlig Jette. En aftale som kom i hus for længe længe siden. Vi skulle ind og spise på en af Odenses nye restauranter, som tidligere har ligget i Nyborg, men nu er rykket til Odense, nemlig Kok & Vin.

20120504-103516.jpg

Det var en populær restaurant, da den lå i Nyborg, men efter de for to måneder siden åbnede i Odense, er de på det nærmeste ved at drukne i egen succes, og har været nød til at ansætte mere personale. Og det på trods af at det ikke er de største lokaler de har.

20120504-103717.jpg

For over en måned siden bestildte vi bord for at være sikker på at få plads. De er nemlig optaget flere uger frem, også hverdagsaftner.

20120504-103935.jpg

Maden er fransinspirreret og meget lækker. Menuen skifter hver måned og jeg vil da klar anbefale andre at prøve, hvis man er vild med små hyggelige lokaler, god betjening og dejlig mad. Det er i hvert fald ikke sidste gang at jeg spiser derinde.

Sol og sommer herskede over Odense i aftes, for ud over at det var det skønneste vejr, var der også Open By Night og sikke en stemning der var. Rigtig sommerlig. 🙂

1 kommentar

  • Store fredagsovervejelser |
    4. maj 2012 at 13:51

    […] Skriv en kommentar fra hjertetEller det er de faktisk ikke, altså store. Men da Jette og jeg var ude og hygge i aftes, fortalte hun at hu er arrangør af Eventyrløbet, for det firma hun arbejder for og hun faktisk […]

    Reply

Skriv en kommentar