Menu
Os & Familien

En skøn fredag med indlagt fridag

Jeg besluttede, at i dag skulle der en fridag til, så sådna blev det. Efter morgenteen og avislæsning, kastede jeg mig over rengørringen, så vi ikke behøver at gøre noge de næste dage hvor vi alle har fri. Ikke lige det fedeste job, men indimellem skal det jo til. Efter at have skurret badeværelserne ned, kastede jeg mig over resten af huset.

20120525-182319.jpg

Sønnike havde en date med frisøren kl. 12:30 og jeg skulle have andet en smule ind, så vi fulgtes ad. Da handleriet var over, var det tid til at bilen også skulle af med støvet og da der ikke var kø ved vaskehallen, nåede jeg det hele inden sønnike var færdig.

20120525-182439.jpg

Vi var ikke lige mere end hjemme, før end der lød et ‘hej’ fra den åbenstående hoveddør. Det var Søren nevø og hans kæreste som kikke forbi, dels for at kikke på vores aflagte anlæg og tilhørende højtalere, men osse for at sludre, inden de her til aften skulle til fødselsdag i Odense.

Nøj, hvor vi hyggede på terrassen og da to af os ikke skulle ud og køre i bil, blev der nydt en del øl og sol. Dejlig kombinationen hvis jeg skal sige det selv.

En skøn eftermiddag i dejligt selskab er gået over i aften og der hygges fortsat. Dejligt med alt den sol, varme og tid der til det hele.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • Catarina
    26. maj 2012 at 11:32