Hvordan naboskab også kan være

Vi havde jo et æbletræ som ikke rigtig ville gi nogle ordentlig æbler eller det smed æblerne inden de blev modne. Ret så træls, specielt når jeg lige på den anden side af hækken til naboen, kan se et træ som bare har flotte frugter. I år ville skæbnen så, at en af naboens æbletræsgrene hang ind over hækken og det med masser af skønne æbler på. Den sidste måneds tid, har jeg gået og gnasket naboens æbler i mig. Men nu kan jeg ikke nå flere, så det var slut. Troede jeg.

For i går, et par minutter efter jeg var kommet hjem, ringede det på døren, og udenfor stod vores søde nabo med en hel kasse æbler til os, og ud over æblerne sagde han også, at vi bare kunne plukke alle de æbler som vi kunne nå med en stige, hvis vi ville have flere.

20120913-165920.jpg

20120913-165926.jpg

20120913-165930.jpg

Hold nu op, hvor er det dejligt med sådan nogle søde naboer. Og for øvrigt, havde han så også lige tre andre kasser til et par stykker mere på vejen, for som han sagde

Vi ka jo ikke leve af æbler alene

Og det kan han jo have ret i. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
1 thought on “Hvordan naboskab også kan være”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.