Menu
Her hos os

Hvordan naboskab også kan være

Vi havde jo et æbletræ som ikke rigtig ville gi nogle ordentlig æbler eller det smed æblerne inden de blev modne. Ret så træls, specielt når jeg lige på den anden side af hækken til naboen, kan se et træ som bare har flotte frugter. I år ville skæbnen så, at en af naboens æbletræsgrene hang ind over hækken og det med masser af skønne æbler på. Den sidste måneds tid, har jeg gået og gnasket naboens æbler i mig. Men nu kan jeg ikke nå flere, så det var slut. Troede jeg.

For i går, et par minutter efter jeg var kommet hjem, ringede det på døren, og udenfor stod vores søde nabo med en hel kasse æbler til os, og ud over æblerne sagde han også, at vi bare kunne plukke alle de æbler som vi kunne nå med en stige, hvis vi ville have flere.

20120913-165920.jpg

20120913-165926.jpg

20120913-165930.jpg

Hold nu op, hvor er det dejligt med sådan nogle søde naboer. Og for øvrigt, havde han så også lige tre andre kasser til et par stykker mere på vejen, for som han sagde

Vi ka jo ikke leve af æbler alene

Og det kan han jo have ret i. 😉


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

1 kommentar

Skriv en kommentar