Dejlig eftermiddag i lige så dejligt selskab

Manden skulle jo rejse i dag og efter jeg havde sagt et langt farvel med masser kys, tog jeg bilen til Odenses bymidte, for jeg havde en brunch/frokostaftale med én af fantasterne. Nemlig min veninde igennem 22 år. Vi ses ikke altid lige så tit som vi kunne ønske, men når vi så ses, får vi vendt verden.

20120922-163012.jpg

Vi mødtes på Frank A, en hyggelig café i Odense. Vi måtte dog lige vente et par minutter før der blev et bord ledigt. Snakken flød og lige pludselig kom vi i tanke om at vi da også skulle have lidt mad. Efter maden tænkte vi til at gå og vejret var jo skønt denne lørdag, så gågaden og Magasin blev gået igennem inden vi endte ned på Themsens Cafe & Fristelser, hvor vi sluttede af med et par dejligt krydret Chai Latte.

20120922-164408.jpg

Nu er jeg ene hjemme og tror jeg vil kaste mig over rengørringen. Lørdag er dejlig og specielt når solen er fremme som i dag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Dejlig eftermiddag i lige så dejligt selskab”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.