Menu
Os og familien

Dejlig eftermiddag i lige så dejligt selskab

Manden skulle jo rejse i dag og efter jeg havde sagt et langt farvel med masser kys, tog jeg bilen til Odenses bymidte, for jeg havde en brunch/frokostaftale med én af fantasterne. Nemlig min veninde igennem 22 år. Vi ses ikke altid lige så tit som vi kunne ønske, men når vi så ses, får vi vendt verden.

20120922-163012.jpg

Vi mødtes på Frank A, en hyggelig café i Odense. Vi måtte dog lige vente et par minutter før der blev et bord ledigt. Snakken flød og lige pludselig kom vi i tanke om at vi da også skulle have lidt mad. Efter maden tænkte vi til at gå og vejret var jo skønt denne lørdag, så gågaden og Magasin blev gået igennem inden vi endte ned på Themsens Cafe & Fristelser, hvor vi sluttede af med et par dejligt krydret Chai Latte.

20120922-164408.jpg

Nu er jeg ene hjemme og tror jeg vil kaste mig over rengørringen. Lørdag er dejlig og specielt når solen er fremme som i dag. 🙂

0

2 kommentar

 • Dorthe fog
  22. september 2012 at 17:19

  Tak for en super hyggelig lørdag,Cat.Glæder mig allerede til næste gang:)

  Reply
  • Catarina
   22. september 2012 at 17:34

   Dorthe – Selv tak søde veninde. Glæder mig også. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar