Stille start

Søndagmorgen er søndagmorgen. Den starter altid tidligt og roligt, men med masser af hygge. I dag hygger jeg dog alene med iPad og Chai Latte. Men inden længe vil jeg kaste mig igang med en solid omgang søndagsspinning, bare sådan for at få brugt kroppen maksimalt.

20120923-085659.jpg

Men inden jeg når så vidt, må jeg vist heller få lagt lidt vasketøj sammen, for ude i bryggerset snurre vaskemaskinen lystigt og det betyder jo at der kommer mere tøj som skal lægges sammem.

20120923-085707.jpg

Sæt igang Catarina – søndagen og det fine vejr skal jo ikke dovnes helt væk.

Godmorgen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.




4 thoughts on “Stille start”

  • Hyggelig og aktiv søndag morgen. Her er den stille og doven. Skal pakke til rejsen i morgen og bare være sammen med familien, som jeg kun ser 4 dage over de næste 3 uger.

    Forsat god søndagsnydning 🙂

    • @Susanne – Jeg er også vild med mi bryggers – det var jeg til gengæld ikke da vi flyttede ind, men så fik vi lavet det som vi ville have de og elsker det nu. 🙂

      Du må have en god søndag Susanne. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.