Menu
Hverdagen

Lige om lidt sker det igen

For 6 uger siden tog jeg til frisøren for at få klippet alt håret af. Ikke noget vildt mærkeligt for mig, og dem der har kendt mig længe nok, ved også, at det er noget jeg gør sådan hver 6-7 år – og nu var tiden inde igen. Mit hår gror ret så hurtigt og da jeg ikke er den type som har min personlighed i håret, er jeg aldrig nervøs for resultatet. Og resultatet er jeg vild med. Faktisk så er jeg så vild med det, at jeg igen på fredag har en tid til en omgang trimning.

Men altså, profilbilledet her på siden har jeg ikke rigtig haft tid til at få skiftet, eller faktisk, så har jeg bare ikke fået mig taget sammen til det. Altså før nu.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar