Lørdagsmørket og mig

10. november 2012

I aftes sad jeg og kæmpede med søvnen efter en lang uge og pludselig var jeg rimelig frisk og kunne klare lidt igen, så dynerne så mig først efter 22:30 men hvad sker der så lige…. jeg vågner allerede igen kl. 04:21 og er frisk og udviklet. Ikke lige det fedeste tidspunkt at vågne på, men efter at have læst en halvtimes tid, kunne jeg mærke hvor det bar henad. Jeg stod op, for søvnen udeblev.

20121110-054821.jpg

Verdenen er faktisk ret så stille og mørk på det her tidspunkt, men hyggen indendøre fejler ikke noget. Jeg har sider i lørdagsmørket og hygget mig med at male en smule og øve teknikker. De levende lys er tændt og teen drukket. Måske jeg skulle sætte endnu en kop over. Sådan bare for hyggens skyld.

Godmorgen verden.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

10 kommentar

 • Reply FruE 10. november 2012 at 09:44

  Gys hvor tidligt, men ved jo du er morgenmenneske. Det ser ud til, at være en hyggelig stille start. God weekend 🙂

  • Reply Catarina 10. november 2012 at 11:38

   @Fru E – Det var hyggeligt og ja meget stille, men hold da op hvor bliver dagen lang på den måde. 🙂

   God weekend til jer også.

 • Reply Helle K. 10. november 2012 at 10:57

  Det er om natten 😉

  • Reply Catarina 10. november 2012 at 11:38

   @Helle K. – Normalt ja, men ikke i dag. 😉

  • Reply Per 10. november 2012 at 15:01

   Rettelse!!
   MIDT om natten 😉

   • Reply Catarina 10. november 2012 at 15:13

    @Per – Ha ha ja, for nogen, men åbenbart ikke for mig i dag. Men lad os nu se om det ikke ændre sig i morgen. 😉

 • Reply GitteSP 10. november 2012 at 11:25

  Åhhh …. disse stille tidlige morgener. De er helt særlige.

  god lørdag

  • Reply Catarina 10. november 2012 at 11:39

   @Gitte SP – Ja meget og dagen bliver så dejlig lang på den måde. 🙂

   Du må også have en god lørdag Gitte 🙂

 • Reply Dorthe 12. november 2012 at 20:27

  Øv til at vågne om natten. Jubii til at det alligevel blev en hyggelig stund – trods det skumle mørke 🙂

  • Reply Catarina 14. november 2012 at 16:16

   @Dorthe – Det endte faktisk med at være en skøn lang formiddag, og det gør ikke noget at det gentager sig hvis det skulle være. 🙂

  Skriv en kommentar