‘Den engelske patient’

30. november 2012

I aften skal jeg se tv. Selvom jeg har set ‘Den engelske patient’ før, ja så skal jeg altså se den igen.

20121130-181935.jpg

I et toscansk kloster tager sygeplejersken Hana sig under Anden Verdenskrig af en hårdt medtaget mand. Hans ansigt er brændt til ukendelighed, og han kan ikke huske, hvad der er sket, eller hvem han er. Patienten får det langsomt bedre, og hans bog med breve, tegninger og kort bliver en uvurderlig hjælp, da Hana skal have ham til at huske sin både smukke og grufulde historie.

En go’ film som helt klart er værd at se igen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

7 kommentarer

 • Reply Marina Nothlev 30. november 2012 at 18:43

  Ja det er en dejlig film, du må nyde den 🙂

  • Reply Catarina 30. november 2012 at 18:46

   @Marina – Det vil jeg helt sikkert og du må have god fornøjelse ude i hallen. 🙂

   Vi snakkes ved i morgen eftermiddag 🙂

 • Reply Hege 30. november 2012 at 20:33

  Det er da så lenge siden vi så den at den tåler å gjensees. God fornøyelse.

  • Reply Catarina 30. november 2012 at 22:26

   @Hege – Den var lige så god som jeg husker den og et meget glædeligt gensyn. 🙂

 • Reply Anne 2. december 2012 at 09:54

  Åh – den trænger jeg faktisk også til at se igen!

  • Reply Catarina 2. december 2012 at 10:02

   @Anne – Velkommen til bloggen her. Det er en rigtig dejlig fim som sagtens kan ses flere gange. Jeg ved at jeg helt sikkert kommer til at se den igen. 🙂

   • Reply Anne 2. december 2012 at 19:55

    Tak 🙂

  Skriv gerne en kommentar